Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že Míza by měl raději mlčet, protože by mě zajímalo s čím teď jezdí on, když má coupé rozebrané :D myslím, že to bude taky ropák ? co myslíte ? že by jezdil 306kou v HDIčku ? :D

Odesláno

:D tak vidíš, spotřeba je, jen to nejmenší :D já jezdím i za 8l/100km ale to musím mít fakt mírnou nohu :D jinak většinou jezdím tak za 10 :D A jednou jsem tak tankoval na benzínce a vedle mě tankovala paní Smarta Fortwo a pak jsme šli oba ke kase a ona platila za plnou 700,- a já skoro 3 tisíce :D cítil jsem se tak trochu rozdrcen :D ale dorazila mě její spotřeba :D prý měla 2,5l/100km :D to jsem u auta snad ještě neviděl :D a podotýkám, že to byl benzín :D jo a Johne sorry za  :xvul ... už to neudělám ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jelikož je to už přes rok co mám sedana ( dovezeno 5.12.) tak už mám s ním najeto přes 23tis km a slouží stále dobře.... :) přes zimu dostane ještě pár drobností co je v plánu. Pokud se nic nepo... ještě půjdeme letos na brzdu a pokud to půjde a bude čas tak proběhne ještě montáž 6Q do auta :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ty coupe kola tomu sedanu fakt sluší :super

v tomhle pocasi, kdy skoro kazdej den prsi, uz 206ku prakticky neumyvam, je to ztrata casu, po 5ti kilometrech je auto zasrany jak bylo.  A coupe si pekne chrni v garazi dokud nebude sucho na silnicich :D

Odesláno

Ducatista : díky sluší hlavně se pod ně vejdou Bremba z coupe co je v plánu na jaro...

Jinak jsem to už musel opláchnout. Na autě bylo tolik bahna a bordelu, že už jsem se za to styděl :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...