maxipes123 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Ahoj, tak přišla moje první zima s 5008 a s ní mi zamrzající dveře. Přesněji zamrzá gumové těsnění na horním rámu dveří. Je vidět, že ze střechy odtéká voda a zatéka za \"chlupaté\" těsnění, kde mrazem v noci přimrzne těsnění ke karosérii. Jenom doplním, že jsem toto viděl naposledy u Škody Felicie před 15 lety. Od té doby jsem už jezdil několik aut a nikdy takto nezamrzaly (Fabie, Octavie II, Hyundai ix20, Toyota Prius). Děje se to jenom mě, nebo s tím máte taky zkušenosti? Co s tím dělat? Reklamoval jste to už někdo? Přijde mi to jako konstrukční vada. Grrr. Citovat
Onkel Konrad Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 zakup a aplikuj na těsnění kvalitní silikonový prostředek k tomu určený Citovat
xpetrix Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Mne kazdu zimu zamrzaju zadne posuvne dvere a ani silikon nepomaha.Teraz som natrel tesnenia glycerinom,tak uvidime. Citovat
Martinsk Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Elton, tebe preto idú orvoriť, lebo ti ch menili. Citovat
elton Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Jenom kufrové budou nové, ostatní jsou původní Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Těž jsem o víkendu ošetřil všechna těsnění a zatím v pohodě :-) Dokonce ani nevržou Citovat
dodo407sw Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 pacho, a s cim si to namazal? mne to sice este nikdy neprimrzlo, ale tak pre istotu Citovat
Pacho69 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Já jsem dlouho něco vybíral a pak u ž mě to naštvalo a v obi jsem koupil takový přípravek proti přimrzání těsnění dveří, stálo to asi 80kč. je to taková ta jejich značka lux. je to tekuté a je to cítit nějakým alkoholem, ale když to vyprchá, zanechá to takový jakoby trochu mastný povrch. Nepřimrzají pak ani ta těsnění s vlasem... Ale vloni jsem musel v polovině zimy \"nátěr\" oživit. Citovat
celda1970 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Normální silikonový sprej ...dvakrát přestříknout a je pokoj....voda pak na tom ani nedrží... Citovat
Guest servisman Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 silikon jsem zkoušel a ono je pak super když se o to otřeš bundou, musel jsem ji pak nechat vyčistit. Jinak i silikon mne občas přirzal . Citovat
LG 5008 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 zatial som absolvoval len jednu zimu - najprv zamrzalo - nastriekal som silikonom a v pohode bez zamrzania az do konca zimy Druhe mam tiez frantika - sesternicu C4 - tam som absolvoval 4 zimy bez zamrzania az do predoslej zimy mozno to teda bolo tou zimou a nie tesnenim :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.