Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak přišla moje první zima s 5008 a s ní mi zamrzající dveře. Přesněji zamrzá gumové těsnění na horním rámu dveří.

Je vidět, že ze střechy odtéká voda a zatéka za \"chlupaté\" těsnění, kde mrazem v noci přimrzne těsnění ke karosérii.

Jenom doplním, že jsem toto viděl naposledy u Škody Felicie před 15 lety. Od té doby jsem už jezdil několik aut a nikdy takto nezamrzaly (Fabie, Octavie II, Hyundai ix20, Toyota Prius).

Děje se to jenom mě, nebo s tím máte taky zkušenosti?

Co s tím dělat? Reklamoval jste to už někdo? Přijde mi to jako konstrukční vada.

Grrr.

Odesláno

Já jsem dlouho něco vybíral a pak u ž mě to naštvalo a v obi jsem koupil takový přípravek proti přimrzání těsnění dveří, stálo to asi 80kč. je to taková ta jejich značka lux. je to tekuté a je to cítit nějakým alkoholem, ale když to vyprchá, zanechá to takový jakoby trochu mastný povrch. Nepřimrzají pak ani ta těsnění s vlasem... Ale vloni jsem musel v polovině zimy \"nátěr\" oživit.

Guest servisman
Odesláno

silikon jsem zkoušel a ono je pak super když se o to otřeš bundou, musel jsem ji pak nechat vyčistit. Jinak i silikon mne občas přirzal .

• O 2 týdny později...
Odesláno

zatial som absolvoval len jednu zimu - najprv zamrzalo - nastriekal som silikonom a v pohode bez zamrzania az do konca zimy

Druhe mam tiez frantika - sesternicu C4 - tam som absolvoval 4 zimy bez zamrzania az do predoslej zimy

mozno to teda bolo tou zimou a nie tesnenim :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...