kveton Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Tak jsem si vcera udelal radost a koupil jsem si zadni plato s uloznou schrankou a roletkou a potreboval bych poradit jak pridelat ty plastovy uchytky na roletku do strechy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ahoj, během dnešního dne, dám foto jak to mám udělané já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Původně zaslal: Jirkap Ahoj, během dnešního dne, dám foto jak to mám udělané já Tak to bych byl moc vdecny, diky moc, mam docela strach se do toho jen tak pustit, ale co jineho by mi zbyvalo, diiiik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Prosím tě, na kolik to plato vyšlo. Je někde na netu k vidění? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Původně zaslal: kveton Tak jsem si vcera udelal radost a koupil jsem si zadni plato s uloznou schrankou a roletkou a potreboval bych poradit jak pridelat ty plastovy uchytky na roletku do strechy? Cauky, to je prima, taky se mi líbí ta přihrádka vzadu, co to stálo a kde jsi ji splašil:o Taky bych si chtěl udělat radost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Objevil jsem vrakac kousek ode me, je to v Chrastanech u Prahy(asi 5km od Zlicina) a chlapek mi ji nechal za 500. Byl jsem se tam koukat na el. stahovani oken, ale za to chtel 2000 za jedno a to se mi zda docela drahy a navic jsem koukal na ten konektor a vubec nevim jak bych to zapojil. Jinak fotky nemam, ale planuju to nafotit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: Jirkap Ahoj, během dnešního dne, dám foto jak to mám udělané já Muzu poprosit o to foto? ja jsem na to celej nadrzenej ale nechci se do poustet jen tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: kveton Původně zaslal: Jirkap Ahoj, během dnešního dne, dám foto jak to mám udělané já Muzu poprosit o to foto? ja jsem na to celej nadrzenej ale nechci se do poustet jen tak Omlouvám se, foto mám, ale kabel mám doma :grr:myslim Takže ještě do zítřejšího dne prosím vydrž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: kveton Původně zaslal: Jirkap Ahoj, během dnešního dne, dám foto jak to mám udělané já Muzu poprosit o to foto? ja jsem na to celej nadrzenej ale nechci se do poustet jen tak Omlouvám se, foto mám, ale kabel mám doma :grr:myslim Takže ještě do zítřejšího dne prosím vydrž. Jasne, dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Dej vyhledávat. Už jsme se o tom tady bavily. Já oddělal zadní plastový sloupky a odtáhnul tapec střechy, abych viděl díry v plechu pro ty chňapky. Strčil do těch míst ruku a pak druhou s špendlíkem hledal. nakonec stačí nožíkem proříznout (ruku před tím vyndat!!!). :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Původně zaslal: Dave_k Dej vyhledávat. Už jsme se o tom tady bavily. Já oddělal zadní plastový sloupky a odtáhnul tapec střechy, abych viděl díry v plechu pro ty chňapky. Strčil do těch míst ruku a pak druhou s špendlíkem hledal. nakonec stačí nožíkem proříznout (ruku před tím vyndat!!!). :D:D Ahojky,prosím o informaci, trošku odbočím od tématu, kde jsi sehnal ty moc pěkný mlhovky a co ta sranda stoji, je to úchvatný a mému krasavci by to tyky slušelo, díky:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Původně zaslal: koldam1 Původně zaslal: Dave_k Dej vyhledávat. Už jsme se o tom tady bavily. Já oddělal zadní plastový sloupky a odtáhnul tapec střechy, abych viděl díry v plechu pro ty chňapky. Strčil do těch míst ruku a pak druhou s špendlíkem hledal. nakonec stačí nožíkem proříznout (ruku před tím vyndat!!!). :D:D Ahojky,prosím o informaci, trošku odbočím od tématu, kde jsi sehnal ty moc pěkný mlhovky a co ta sranda stoji, je to úchvatný a mému krasavci by to tyky slušelo, díky:mrk No už jsem na to odpovídal více lidem. Nejsem jedinej kdo už je má. Já osobně jsem se o nich dozvěděl od Ferryho (ID 960), kterej je koupil někde na vrakáči (náhodou). Já na ně narazil na netu v inzerátu (taky náhodou). Je to vlastně orginál díl od Peugeotu pro tenhle typ 406ky (starší model). Dá se určitě obědnat, ale cena je dosti vysoká (cca 12000,-). V krabici krom světel je komplet kabeláž + relátka + páčka pod volant. Já je netknutý v origo krabici koupil za 1/4 ceny. Nekup to za ty prachy. Při montáži se musí malinko zvětšit otvory pro mlhovky na předním nárazníku. Plasty kolem světel jsou černé, je potřeba je nechat stříknout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: koldam1 Původně zaslal: Dave_k Dej vyhledávat. Už jsme se o tom tady bavily. Já oddělal zadní plastový sloupky a odtáhnul tapec střechy, abych viděl díry v plechu pro ty chňapky. Strčil do těch míst ruku a pak druhou s špendlíkem hledal. nakonec stačí nožíkem proříznout (ruku před tím vyndat!!!). :D:D Ahojky,prosím o informaci, trošku odbočím od tématu, kde jsi sehnal ty moc pěkný mlhovky a co ta sranda stoji, je to úchvatný a mému krasavci by to tyky slušelo, díky:mrk No už jsem na to odpovídal více lidem. Nejsem jedinej kdo už je má. Já osobně jsem se o nich dozvěděl od Ferryho (ID 960), kterej je koupil někde na vrakáči (náhodou). Já na ně narazil na netu v inzerátu (taky náhodou). Je to vlastně orginál díl od Peugeotu pro tenhle typ 406ky (starší model). Dá se určitě obědnat, ale cena je dosti vysoká (cca 12000,-). V krabici krom světel je komplet kabeláž + relátka + páčka pod volant. Já je netknutý v origo krabici koupil za 1/4 ceny. Nekup to za ty prachy. Při montáži se musí malinko zvětšit otvory pro mlhovky na předním nárazníku. Plasty kolem světel jsou černé, je potřeba je nechat stříknout. No to je pěkné pálka ale jsou moc pěkný, začnu je taky shánět,díky za informace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Tak hodně štěstí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Původně zaslal: Dave_k Tak hodně štěstí. jojo, taky preju hodne stesti, zatim jsem to videl jen na 4ks 406tek, 1. moje, 2. Dave-k a pak dve v Pze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Tak hodně štěstí. jojo, taky preju hodne stesti, zatim jsem to videl jen na 4ks 406tek, 1. moje, 2. Dave-k a pak dve v Pze Ja viděl dve, jednu na fotce( Dave-k) a druhou vídám na Malostranském náměstí, je to bílá 406ka a ma ty ramečky kolem mlhovek černý. No snad pánbůh dá a seženu je taky za slušný peníz:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Původně zaslal: koldam1 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Tak hodně štěstí. jojo, taky preju hodne stesti, zatim jsem to videl jen na 4ks 406tek, 1. moje, 2. Dave-k a pak dve v Pze Ja viděl dve, jednu na fotce( Dave-k) a druhou vídám na Malostranském náměstí, je to bílá 406ka a ma ty ramečky kolem mlhovek černý. No snad pánbůh dá a seženu je taky za slušný peníz:roll Jo tak tu bilou 406 mam presne na mysli, taky jsem ji videl na Malostranskym nam., presne jak popisujes, nema ty plasty nastrikany v barve ale cerny ( u te bile barvy to vypada pekne, ale u vinove jako ma Dave-K a ja to vypada lepe v barve ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 K těm roletkám - já mám origo a používám je tak 1 - 2 x za rok. Protože když si na to vzpomenu, tak jedu a abych zastavoval, a růčo je vytahoval, to se mi nechce. A zase je tam mít furt, to je taky blbý, protože je přes ně v noci blbje vidět. Jedině nějak zkusit vyřešit el. posun, jako mají třeba bavoráácí.:mrk:mrk. No a k těm mlhovkám v kombi s dálkou - taky jsem silně zatoužil, když jsem je viděl u Ferryho, ale 12 l - to je kapánek moc, takže mám svoje obyč mlhy a dál toužím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Tak hodně štěstí. jojo, taky preju hodne stesti, zatim jsem to videl jen na 4ks 406tek, 1. moje, 2. Dave-k a pak dve v Pze Někde tady byl odkaz na nějaký minisraz 406tek (tuším v Plzni) a tam byla jedna zelená taky s těmahle světlama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 tak vsem dekuji za rady, o vikendu jsem se na to vrhnul aje to hotovy. Vysledek je perfektni, v pondeli brzo rano jsem jel do brna a konecne me neoslnujou ridici za mnou, ta roletka to krasne ztlumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts