Gaborik Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Ahojte, neviem ci uz som paranoidny alebo co ale ked mam vypnute radio a zastavim prudsie tak sa mi zda ako keby sa niekde prelieva voda je mozne ze mam vodu niekde v podbehoch alebo inde v podvozku? ide to od soferovych dveri... neviem ci to mozem pocut prelievanie nafty v nadrzi . Vedel by niekto pomoct? Dakujem [upravil dne 1/12/13 11:39 od Gaborik] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Zdravím co tak jen zadat voda v prahu a našlo by ti toto Citovat
Gaborik Odesláno 30. listopad 2013 Autor Odesláno 30. listopad 2013 Ano, mal by som skor mysliet ako konat ked som napisal prispevok tak az vtedy som zacal hladat Kazdopadne dakujem. Pojdem to pozriet a dufam ze to pomoze Citovat
Gaborik Odesláno 30. listopad 2013 Autor Odesláno 30. listopad 2013 Ahoj este nie...nemal som cas sa dostat k tomu dnes, ale zajtra zrana na to vlietnem a dufam ze sa podari dostat vodu von... Ak nie tak asi nakupim rybky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Pomuže to, ja letos už taky opět šplouchal, nechapu dodnes kudy tam ta voda leze, ted když pršelo tak auto stálo, a když jsem vyjel tak oha, šplouchačka. Tak opět šroubováček, píchnu a teče. A pořád je to jen levá strana [upravil dne 30/11/13 23:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 No takze lezal som pod autom asi hodinu ako blb a nenasiel som:( Nema niekto foto kde sa presne nachadzaju tie diery? zial parkujem pri ceste a auta chodia hore dole a neda sa mi dat auto ani na hever poriadne, ale ako som pochopil to ani netreba. Dakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 V tom mém odkazu máš i fotky kde se to nachází Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 ano, tie som videl ale zial nenasiel som ich a to ani nenosim okuliare a oni by mali byt hned za tym plechom ? Citovat
Dave_k Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Jsou přímo v tý hraně, pokud je někdo neodborným zvedáním nepoškodil heverem nebo nezalepil při nástřiku podvozku. Pak použij hrubší sílu a šroubovák. Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Chalani velmi pekne dakujem za pomoc odtoky som uspesne lokalizoval a vycistil vsetky 4.. v pravom nebolo nic, ale z laveho tieklo asi 3-4 minuty v kuse ludia co sli okolo sa zastavovali a pozerali co mi z tade tecie :D uz len vyriesit problem s kontrolkou ohrevu okna zadneho okna a som spokojny Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 měl jsi jim říci že jezdíš na vodu a jelikož začíná mrznout musíš vypustit Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Ano , alebo ze som tam cely rok choval kapre a kedze sa blizia vianoce tak je cas vypustit vodu a kapra naporcovat Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ted by to chtělo řádně vyschnout a vytříkat prahy např. Body 950 na dutiny (prahy). Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 ano ano , take nieco planujem. a kade to dokazem streknut? cez ten isty otvor? Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Sundají se plastové podběhy (přední + zadní) a pod nimi je gumová záslepka. Ta se opatrně odstraní a pak už se jen do ní strčí hadička a může se vystříkavat. Letos jsem to dělal. Jde to velmi dobře:super. Citovat
Gaborik Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Super, dik za info hned ako budem mat kus casu na to a budem u nasich kde mame garaz sa do toho asi pustim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.