Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

neviem ci uz som paranoidny alebo co :D ale ked mam vypnute radio a zastavim prudsie tak sa mi zda ako keby sa niekde prelieva voda :( je mozne ze mam vodu niekde v podbehoch alebo inde v podvozku? ide to od soferovych dveri... neviem ci to mozem pocut prelievanie nafty v nadrzi . Vedel by niekto pomoct?

Dakujem

[upravil dne 1/12/13 11:39 od Gaborik]

Odesláno

Pomuže to, ja letos už taky opět šplouchal, nechapu dodnes kudy tam ta voda leze, ted když pršelo tak auto stálo, a když jsem vyjel tak oha, šplouchačka. Tak opět šroubováček, píchnu a teče. :D A pořád je to jen levá strana

[upravil dne 30/11/13 23:35 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No takze lezal som pod autom asi hodinu ako blb a nenasiel som:( Nema niekto foto kde sa presne nachadzaju tie diery?

zial parkujem pri ceste a auta chodia hore dole a neda sa mi dat auto ani na hever poriadne, ale ako som pochopil to ani netreba.

Dakujem

Odesláno

Jsou přímo v tý hraně, pokud je někdo neodborným zvedáním nepoškodil heverem nebo nezalepil při nástřiku podvozku. Pak použij hrubší sílu a šroubovák. ;)

Odesláno

Chalani velmi pekne dakujem za pomoc :) odtoky som uspesne lokalizoval a vycistil vsetky 4.. v pravom nebolo nic, ale z laveho tieklo asi 3-4 minuty v kuse :D ludia co sli okolo sa zastavovali a pozerali co mi z tade tecie :D:D

uz len vyriesit problem s kontrolkou ohrevu okna zadneho okna a som spokojny :)

Guest servisman
Odesláno

měl jsi jim říci že jezdíš na vodu a jelikož začíná mrznout musíš vypustit :D

Odesláno

Sundají se plastové podběhy (přední + zadní) a pod nimi je gumová záslepka. Ta se opatrně odstraní a pak už se jen do ní strčí hadička a může se vystříkavat. Letos jsem to dělal. Jde to velmi dobře:super.

post-7387-14109634301636_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...