Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaký telefon na 2 SIMky byste doporučili?

Recommended Posts

Odesláno

Kouďák - Méďa bude ve středu kolem 10 v Krpoli, ale vůbec netuším jak dlouho tam budu stát (možná půl hďky, možná hoďky 2 ...)

Misacek - když máš stejný tel. jako já, dají se odstranit znaky (nějaká zTebekoule, nákupní taška, foťák, telefon a Fackabuk + řádek moje hudba a rádio) které mám na spodku displaye a nebetyčně mi se*ou?

[upravil dne 1/12/2013 22:22 od Medvěd]

Odesláno

Jen tak mimochodem, sám bych měl radši taky jednoduchý tlačítkový telefon a ne dotykáč, nicméně v tom \"chytrém\" telefonu je pro řidiče přeci jen nějaká výhoda - v aktuálních info o dopravě, ať už na google maps nebo třeba Waze. Pokud někdo dělá řidiče, tohle už za úvahu zkousnutí toho dotykáče pro použití coby navigace docela stojí.

Odesláno

Medvěd Promiň že píšu až teť ale tet jsem po tejdnu přijel domu a jinak se toho zbavíš když na to najedeš a dáš volby přizpůsobení obrazovky tam máš na výběr hodiny rádio atd a na najeď na to co chceš upravit a tam dáš zas volby a tam nastavit jako prázdný a pak uložit změny a je to prič :)

Odesláno

S dovolením vložím dotaz sem. Přemýšlím o telefonu na dvě SIM ale chtěl bych mít funkci, abych určitou SIM mohl dle potřeby vypnout. Co se týká ovládání tak je mi to jedno, telefon bude primárně určen na volání a sem tam SMS. Existuje nějaký takový?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...