Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Lihous: Kdepak nedodělek, dnes se tomu říká optimalizace. Tu ubereš něco materiálu, tam to trochu odlehčíš, ušetříš tím pár korun a záruku to v drtivé většině případů přečká. A co bude dál už není náš problém, záruku to přece přežilo a potom ať se stará někdo jiný. :grr

Odesláno

Aka je sanca resp. smola:mad: ze budem musiet menit cele kurenie pre tie pokazene dorazy a nie len klapky? Kto musel menit celu klimu? Ide mi o to ze ked rozhaceme palubku , bolo by dobre jednu mat v zalohe (predtym lez by som musel nahodit cele kurenie urcite by som klapky vymenil :D. Inak by ma asi natiahlo:blicismajlik

Odesláno
Palldo77: Raději chechtěj vědět jaky zpusobem ti jí zřejmně měnily. To video je na youtube a spočívá to v tom, že to vyřízl kus plastu z topení a pouze ti tam novou klapku nasunul, pak dal zpátky ten plast z topení a nějak ho svařil. Tohle mi udělat tak mu nechám zaplatit celé topení

Toho sa nebojím, som človek ktorý dvôveruje, ale preveruje. Mal som dole tapec od vodiča, potom motorčeky a taktiež z druhej strany všetko aj so skrinkou. Posvietil som si aj na to tesnenie či je nové. Tak že spokojnosť. Bolo to ešte vo februári tohto roku a zatial je všetko OK. :super:D

Odesláno
A je to tu ... potvrdené ,super odolna klapka sa odporučila. Strana spolujazdca je v dobe ľadovej:D , aspoň sa manželka ku mne túli. Hľadám nejakého majstríka na opravu. Okolie Nového Mesta nad Váhom. V garáži zakúrim. Odfotil som ju cez vrchny prieduch , skoda ze foto nejde pridat. Som tu nováček čo už.:o

takze klapky na ceste , mechanik zajednany , cele kurenie v pripade potreby po ruke, podklady k demontazi stiahnute - mimochodom dakujem clenovi koblih69 za manual. Co ta nezabije , to ta posilny :bacha

• O 2 týdny později...
Odesláno

ZDRAVIM

dufam ze foto tam pridalo , takto to vypadalo vcera , dneska som v aute mohol sedet aj v trenkach -teplucko:D , vsetko vonku , kurenie von rozobrate na stole. Fajn roboticka. Musim podakovat ako tu na fore skusenejsim - pomohli s navodom , tak i mojmu mechanikovi. Robil sice prvu 407 ale pomalicky sme sa k vysledku dopracovali. Dufam ze kladky vydrzia, Aj mechanika to posilnilo:roker

post-33825-141096345521_thumb.jpg post-33825-14109634552316_thumb.jpg

[upravil dne 15/12/13 16:22 od denilson]

Odesláno

Ouuu.

Tak toto vidim poprve v zivote takhle zbytecne rozdelat topeni....:o

A kdyz jste vymenili klapky topeni za nove tak jste vymysleli i dorazy moturku aby se ty nove klapky neutrhli pristi zimu ??

Odesláno

straki:Kurenie komplet von bolo z dovodu, ze aj pokial sme rozspojili klimatizer v aute (cca 1 cm) nepodarilo sa nam dostat klapku dnu resp. sme novu zlomili. :fnuk. Tak sa mechanik nasr.....vytiahol cele kurenie von a rozobral. Ja som mal taketo oci :mrk . Dorazi sme kontrolovali nebolo vidiet ziadne poskodenia, osky klapiek sa namazali , pri skladani majster hovoril, ze servomotorceky sa nacitali (kalibrovali) a zasli do pociatocnej polohy. (obe klapky boli povodne t.j nezosilnene)

Klima naspet dopustena, vsetko ide ako ma. Dufam, ze to bolo naposledy co som videl hlbsie ako len vrch palubovky.:papa

@ rehakovic1 : mas SS

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...