Mike407 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 @Lihous: Kdepak nedodělek, dnes se tomu říká optimalizace. Tu ubereš něco materiálu, tam to trochu odlehčíš, ušetříš tím pár korun a záruku to v drtivé většině případů přečká. A co bude dál už není náš problém, záruku to přece přežilo a potom ať se stará někdo jiný. Citovat
Lihous Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Jasne ja to nazval pocesku takove jake to je. Citovat
denilson Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Aka je sanca resp. smola:mad: ze budem musiet menit cele kurenie pre tie pokazene dorazy a nie len klapky? Kto musel menit celu klimu? Ide mi o to ze ked rozhaceme palubku , bolo by dobre jednu mat v zalohe (predtym lez by som musel nahodit cele kurenie urcite by som klapky vymenil . Inak by ma asi natiahlo:blicismajlik Citovat
cvrlo Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 bude to len klapka, o tom, ako si to overiť sa tu pomaly písali romány Citovat
Palldo77 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Palldo77: Raději chechtěj vědět jaky zpusobem ti jí zřejmně měnily. To video je na youtube a spočívá to v tom, že to vyřízl kus plastu z topení a pouze ti tam novou klapku nasunul, pak dal zpátky ten plast z topení a nějak ho svařil. Tohle mi udělat tak mu nechám zaplatit celé topení Toho sa nebojím, som človek ktorý dvôveruje, ale preveruje. Mal som dole tapec od vodiča, potom motorčeky a taktiež z druhej strany všetko aj so skrinkou. Posvietil som si aj na to tesnenie či je nové. Tak že spokojnosť. Bolo to ešte vo februári tohto roku a zatial je všetko OK. Citovat
denilson Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 A je to tu ... potvrdené ,super odolna klapka sa odporučila. Strana spolujazdca je v dobe ľadovej:D , aspoň sa manželka ku mne túli. Hľadám nejakého majstríka na opravu. Okolie Nového Mesta nad Váhom. V garáži zakúrim. Odfotil som ju cez vrchny prieduch , skoda ze foto nejde pridat. Som tu nováček čo už. takze klapky na ceste , mechanik zajednany , cele kurenie v pripade potreby po ruke, podklady k demontazi stiahnute - mimochodom dakujem clenovi koblih69 za manual. Co ta nezabije , to ta posilny Citovat
denilson Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 ZDRAVIM dufam ze foto tam pridalo , takto to vypadalo vcera , dneska som v aute mohol sedet aj v trenkach -teplucko:D , vsetko vonku , kurenie von rozobrate na stole. Fajn roboticka. Musim podakovat ako tu na fore skusenejsim - pomohli s navodom , tak i mojmu mechanikovi. Robil sice prvu 407 ale pomalicky sme sa k vysledku dopracovali. Dufam ze kladky vydrzia, Aj mechanika to posilnilo:roker [upravil dne 15/12/13 16:22 od denilson] Citovat
filipino Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Te kurac, frajer si denilson, do toho bych se nikdy nepustil, ani s mechanikem Citovat
denilson Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 nie , nie, moja zasluha to nie je ,ja som tam skor zavadzal a znervoznoval. Citovat
patko79 Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Kúúúrňa, vymenil som si žhaviče na 2 HDi, kde som si šiel ruky polámať, ale toto je iný level:roker Citovat
rehakovic1 Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Super parada zavidim lebo to aj mna caka,mozem poprosit o kontakt na toho mechanika?Kolko zato zapytal? Citovat
straki007 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Ouuu. Tak toto vidim poprve v zivote takhle zbytecne rozdelat topeni.... A kdyz jste vymenili klapky topeni za nove tak jste vymysleli i dorazy moturku aby se ty nove klapky neutrhli pristi zimu ?? Citovat
denilson Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 straki:Kurenie komplet von bolo z dovodu, ze aj pokial sme rozspojili klimatizer v aute (cca 1 cm) nepodarilo sa nam dostat klapku dnu resp. sme novu zlomili. . Tak sa mechanik nasr.....vytiahol cele kurenie von a rozobral. Ja som mal taketo oci . Dorazi sme kontrolovali nebolo vidiet ziadne poskodenia, osky klapiek sa namazali , pri skladani majster hovoril, ze servomotorceky sa nacitali (kalibrovali) a zasli do pociatocnej polohy. (obe klapky boli povodne t.j nezosilnene) Klima naspet dopustena, vsetko ide ako ma. Dufam, ze to bolo naposledy co som videl hlbsie ako len vrch palubovky. @ rehakovic1 : mas SS Citovat
rehakovic1 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 tak obe klapky vymenene pluspelovy filter,chladiaca kvapalina a chladiacie medium v klime 220Euro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.