Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

A je to tu ... potvrdené ,super odolna klapka sa odporučila. Strana spolujazdca je v dobe ľadovej:D , aspoň sa manželka ku mne túli. Hľadám nejakého majstríka na opravu. Okolie Nového Mesta nad Váhom. V garáži zakúrim. Odfotil som ju cez vrchny prieduch , skoda ze foto nejde pridat. Som tu nováček čo už.:o

Odesláno

zdravicko.... tyka sa to fukania asi tak to sem napisem..... niekedy mi spod palubovky vychadzaju cudne zvuky nieco ako rapkanie take sekundove.. cim to moze byt.. a ked aj mi trosku rezonuje auto napr. pod otacky tak tiez to pocut.. diky

Odesláno

Kucí v pravo sedí spolujezec néé, když si nechá zimní bundu a boty tak tu zimu přežije no a v létě je studený vzduch příjemný néé :D. Jinak 370 € za klapku to je síla :papa

Odesláno
:bojim

to ťa dobre ojebabrali, ja som v origo servise PD zaplatil 150 euro, ale kladky som platil zvlášť 77 euro. Žiadnu klimu mi nevypúštali, iba vymenili kladku.:mrk

Tak to ojebabrali tebe !!!!!!:D:D:D

Bez vypusteni to vymenit nelze ikdyby to delal Coperfield. :D:D:D

Odesláno

Chalani , bol to prieskum trhu, takze som si to dal len nacenit a takato odpoved mi bola dana. Asi kupim manzelke super zimne oblecenie :super V pripade ak by sa muselo menit cele kurenie tak 900euro :D(pokazene nejake koncove pozicie)a to len material s 30%. :o Straki posielal som Ti SZ.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Palldo77: Raději chechtěj vědět jaky zpusobem ti jí zřejmně měnily. To video je na youtube a spočívá to v tom, že to vyřízl kus plastu z topení a pouze ti tam novou klapku nasunul, pak dal zpátky ten plast z topení a nějak ho svařil. Tohle mi udělat tak mu nechám zaplatit celé topení

Odesláno

K poslednimu prispevku.

Mam okolo nas par majitelu C5 a dual klima a zatim spokojenost ...

Otazka oni ty klapky odchazeji vic u P407 ???

Asi jedna z docela drahych nedodelku pustenych do vyroby :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...