Radeck Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Mám dotaz - potřeboval bych otestovat, zda mi neodešel počítač vstřikování - neměl by někdo \"počítač vstřikování SIEMENS SID 803 + jednotku BSI\" na půjčení oproti záloze? Klidně z vrakáče, ale funkční. Musí to ale být pár z jednoho funkčního auta. Případně uvítám i jakoukoliv radu, jak dál... Je to na PEUGEOT 407 2,0 HDi [upravil dne 22/11/13 09:54 od Radeck] Citovat
HonzaZ Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Obávám se, že budeš ještě potřebovat čip imobilizéru. Byl jsi s tím na diagnostice? Ze 406 na 407 nejde Citovat
Devils-night Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Myslim že jednotku motoru bych doma našel, i čip immo , ale BSI už je fuč :-( Citovat
Radeck Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Myslim že jednotku motoru bych doma našel, i čip immo , ale BSI už je fuč :-( Díky, ale asi to bude potřeba komplet, ještě to zkonzultuju s mechanikem Citovat
Dančák Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Tahle samá ŘJ mi ve 407 odešla taky, co ti to teď dělá, respektive nedělá? Citovat
Devils-night Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Myslim že jednotku motoru bych doma našel, i čip immo , ale BSI už je fuč :-( Díky, ale asi to bude potřeba komplet, ještě to zkonzultuju s mechanikem No jak pise Dančák, co ti to dělá? já sem jí před rokem sháněl taky, auto jelo vždycky jenom chvíli a pak zdechlo, zřejmě po zásahu nějakýho chipera a stačilo sehnat jenom jednotku.ale záleží .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.