Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LED DIODOVÁ změna podsvícení přístrojovky

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vás

Chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s přepájením LED diod u novějších aut, jestli ano tak prosim podělte se o Vaše zkušenosti, jaké typy by jste daly místo původních diod, je pájení složité u takto drobných věciček ? KDyžtak vkládejte prosim i fotky z postupu a nebo i výsledky, chtěl bych změnit podsvit u Peugeot 407, ale můžete se podělit o rady i majitelé jiných typů aut. ( výměnu diod žároviček , destičkových, jsem zde na foru nenašel )

post-51347-14109634240776_thumb.jpg

Odesláno

Pokud jsi amater v pájení tak se do toho ani nepouštěj,potřebuješ k tomu mikropájku a nesmíš pájet moc dlouho jinak diodu zničíš.

Na foru to tu je jen hledej,např i Přema mněl změněnou barvu podsvitu jak budíků tak celého středového panelu,dělal mu to tuším PP 205.Jinak jsou tu návody i z 307 atd.Jen je třeba hledat;)

Odesláno

A jaké typy diod se tam dávají ? mají právě různá čísl, ale to je podle typu svítivosti ne ? :) nevíte jaké typy se nachází ¨v přístrojové desce ? a pak ještě v těch osvětleních stahování oken ? :( mikropájku mám, jen jí očistit a bude funkční, cínu mám pár metrů, takže to by nebyl problém, spálený prsty počítám, mám doma i elektrikářskou pinzetu, takže se to možná obejde i bez popálenin :D

Odesláno

Děkuji za odkaz, myslíte, že diody se nelyší ? byl bych rád kdyby to sedělo tak jak v popisku od dragonixe :)

Odesláno

ja to nejak neresil SMD diody maji stejne rozmery a tak sem koupil bile,cervene a modre. Staci si jen zvolit svitivost, tu uz si ale nepamatuju :(

Ja mel popalene prsty i s pinzetou, ale uz to byl nejaky ten patek co sem drzel pajecku v rukach :aut

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Co zas vymejšlíš? :D Jestli tam chceš dát modré, tak mám za to že už tu psal Přéma že z toho bolej oči.

Odesláno

Je to o zvyku já mám modře podsvícené na 406 i kliky a vůbec mi to nevadí.Na 306 jsem mněl podsvícené modře všechno vně i vevnitř a taky mi to oči netahalo ;)

Takže je to věc zvyku a názoru:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...