Návštěvník Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Zdravim Vás Chtěl bych se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s přepájením LED diod u novějších aut, jestli ano tak prosim podělte se o Vaše zkušenosti, jaké typy by jste daly místo původních diod, je pájení složité u takto drobných věciček ? KDyžtak vkládejte prosim i fotky z postupu a nebo i výsledky, chtěl bych změnit podsvit u Peugeot 407, ale můžete se podělit o rady i majitelé jiných typů aut. ( výměnu diod žároviček , destičkových, jsem zde na foru nenašel ) Citovat
chuck11 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Pokud jsi amater v pájení tak se do toho ani nepouštěj,potřebuješ k tomu mikropájku a nesmíš pájet moc dlouho jinak diodu zničíš. Na foru to tu je jen hledej,např i Přema mněl změněnou barvu podsvitu jak budíků tak celého středového panelu,dělal mu to tuším PP 205.Jinak jsou tu návody i z 307 atd.Jen je třeba hledat;) Citovat
Buback Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 potrebujes mikropajku a hodne trpelivosti. Neni to tezke ale zdlouhave, pocitej ze si popalis prsty :-P Hlavne si davej bacha na spravnou polaritu LED. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Místo prstu stačí dobrá větší pinzeta Citovat
Návštěvník Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 A jaké typy diod se tam dávají ? mají právě různá čísl, ale to je podle typu svítivosti ne ? nevíte jaké typy se nachází ¨v přístrojové desce ? a pak ještě v těch osvětleních stahování oken ? mikropájku mám, jen jí očistit a bude funkční, cínu mám pár metrů, takže to by nebyl problém, spálený prsty počítám, mám doma i elektrikářskou pinzetu, takže se to možná obejde i bez popálenin Citovat
Návštěvník Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Děkuji za odkaz, myslíte, že diody se nelyší ? byl bych rád kdyby to sedělo tak jak v popisku od dragonixe Citovat
Buback Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 ja to nejak neresil SMD diody maji stejne rozmery a tak sem koupil bile,cervene a modre. Staci si jen zvolit svitivost, tu uz si ale nepamatuju Ja mel popalene prsty i s pinzetou, ale uz to byl nejaky ten patek co sem drzel pajecku v rukach Citovat
oddie Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Co máte všichni s tou mikropájkou, smd v klidu pájím trafopájkou s nástavcem z drátu. Citovat
MajklM Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Ahoj, využiji toto téma se svým dotazem. Uvažuji o vytvoření podsvícení podvozku a zajímá mě, jestli tam mohu použít tyto LED pásky: http://shop.lumenmax.cz/LED-pasky/ V popisku je napsáno že ano, ale raději si nechám poradit. Díky a sorry za využití rozběhlého tématu. Citovat
wojtěch Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 jo dá se, použij ale voděodolný. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Co zas vymejšlíš? Jestli tam chceš dát modré, tak mám za to že už tu psal Přéma že z toho bolej oči. Citovat
Přema Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Hlavně nikdy ne modrou jak již bylo psáno..... Citovat
ChouLu Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Ahoj, využiji toto téma se svým dotazem. Uvažuji o vytvoření podsvícení podvozku a zajímá mě, jestli tam mohu použít tyto LED pásky: http://shop.lumenmax.cz/LED-pasky/ V popisku je napsáno že ano, ale raději si nechám poradit. Díky a sorry za využití rozběhlého tématu. Máš SZ Citovat
chuck11 Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Je to o zvyku já mám modře podsvícené na 406 i kliky a vůbec mi to nevadí.Na 306 jsem mněl podsvícené modře všechno vně i vevnitř a taky mi to oči netahalo Takže je to věc zvyku a názoru:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.