Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola!

Jdou nabrousit tupé lišty plotostřihu? Dělal jste to někdo? Nebo nechával dělat? Zkušenosti? Přiznám se, že to píšu takhle od boku, takže ani nevím, jestli to jde od sebe rozdělat.... :roker

Odesláno

pokud s tím nestříháš drát ;), tak vydrží hodně dlouho (zatím stříhám plot cca 30bm 8 let a nepozoruju otupení), pak koupím nový...,dnes to výrobci ostří laserem a to doma asi neuděláš, navíc ceny plotostřihů šly hodně dolů,tak nemá smysl to řešit :myslim

[upravil dne 21/11/13 19:54 od ozzy56]

Odesláno

Tak jako určitě to půjde,ale musíš zkouknout,když Ti to někdo sjede na magnetce,zda to zeslabení půjde přitáhnout přidržovačema,aby nebyla vůle mezi noži a nebo druhá varianta broušení je fortunkou z boku ostří,tam pak tu vůli neřešíš.

Odesláno
Hej hola!

Jdou nabrousit tupé lišty plotostřihu? Dělal jste to někdo? Nebo nechával dělat? Zkušenosti? Přiznám se, že to píšu takhle od boku, takže ani nevím, jestli to jde od sebe rozdělat.... :roker

No a kdyby jsi chtěl výhodněji nový,tak to maš v sz.

[upravil dne 21/11/13 17:46 od Milan+]

Odesláno

Všem díky za reakce, vomrknu, jak je to vlastně u mého kousku a zřejmě půjdu po linii: pokus o ruční brus - magnetka - koupě nového.... Tu magnetku možná vynechám.... ;)

Odesláno

Já mám nůžky už taky dlouho,stříhá s tím celá rodinka,pomalu 10 let,,ještě jsem nic takovýho nedělal,zatím stříhaji furt stejně,občas vezmou i slabou větvičku,mažeš pravidelnně před každym stříhánim?

Odesláno

Měl jsem starou IKRA, měla takové bambulky na zubech. Broušení celkem nepomohlo, byla to těžká mrcha a hlavně ty bambulky odhazovaly větvě, takže jsem každou větvičku musel honit natřikrát - no děs.

Teď mám menší BOSCH, má špičky na zubech (ne ostré), větvičky už neodhazuje ale ochotně šmiká. 4 roky, zatím perfektně ostrá a to občas vezmu i drát - není to poznat.

Mažu před i po stříhání.

http://www.naradibartos.cz/plotostrih-bosch-ahs-4-16.html

[upravil dne 22.11.2013 13:10 od P607Olda]

[upravil dne 22.11.2013 13:12 od P607Olda]

Odesláno

No ten můj plotostřih byl za frťana vodky, takže se s ním klidně můžu vyřádit, co se týče oprav, popřípadě ho hodit do kontejneru.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...