Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Kur.. a už nenaistaluju ani tu 5.02. Moje nervy! Citovat
ferinko2 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Tak jaký je jaký je rozdíl mezi 5.29 a 7.27? Vyššia verzia - novšie modely vozidiel. Regulérne odinštaluj,vyčisti registre a nanovo. A nepočúvaš starších ujov - mal si vyskúšať 5.02 a potom ďalej upgrade Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Instaluješ to do XP? Ano do XP to už jsem psal. Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Tak jaký je jaký je rozdíl mezi 5.29 a 7.27? Vyššia verzia - novšie modely vozidiel. Regulérne odinštaluj,vyčisti registre a nanovo. A nepočúvaš starších ujov - mal si vyskúšať 5.02 a potom ďalej upgrade Já se ptal a nikdo se neozýval. Je to v hajzlu můžu přeinstalovat notebok, asi to někde visí. Registry čistit neumím. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Proto jsem ti radil ten VirtualBox - nainstaluješ čistý systém a zazálohuješ si ho, pak nainstaluješ co potřebuješ a zase zazálohuješ. A kdykoliv se vrátíš ke kroku kdy to chodí. Teď to rozchodíš, ale pak stačí drobná úprava a je po instalaci... [upravil dne 4/1/14 21:09 od koblih69] Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Proto jsem ti radil ten VirtualBox - nainstaluješ čistý systém a zazálohuješ si ho, pak nainstaluješ co potřebuješ a zase zazálohuješ. A kdykoliv se vrátíš ke kroku kdy to chodí. Ten jsi mi radil na W7 64 bit. Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Sakra je tu špatá reakce na dotazy. Jsem já moc rychlý z dotazama, nebo je to opožděné? Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Jestli budu muset přeinstalovat ten noťas, tak mě šlak trefí. Citovat
ferinko2 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 VirtualBox môžšš mať aj Pod windXP - je to počítač v počítači. Pomôcka v tvojom prípade,ale nie nevyhnutnosť.A čo si vlastne dosral? Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 CCleaner je super, ale opakovaně mi po něm přestala diag fungovat. Resp. fungovala normálně jen s určitými auty (přestala chodit s 307, 806...). Docela trvalo než jsem přišel na to, že se to děje práve po CCleaneru. Nimcéně ve VirtualBoxu už je mi to jedno. Citovat
Cat Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Neraďte mi ty ničitelé systému. To opravdu ne. Citovat
Cat Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 CCleaner nepomohl, přeinstaloval jsem systém a stejně to nejde aktivovat už nevím co s tím. Citovat
jogi24 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Ccleaner je velmi dobry cistic systemu,nicitel si Ty sam,pred kazdou akciou sa ta program spyta,co a s ktorym suborom ma spravit. Nieje to chyba sw,ze ty nemas pripojenu diagnstiku a on preto berie register ako nepatny,odkazuje niekam kde nic nieje. Takze si pekne ten ccleaner nainstaluj, restartuj komp (myslim ten s XPckom), spust ccleaner,daj to komplet vycistit a aj registre,premaz to,restartuj to a nainstaluj znova ten sw pre diag. Potom uz ten ccleaner pre istotu nepouzivaj. A ak ti to nepojde,vies ze mam zaujem vid. sukromne spravy:papa Citovat
Cat Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 To musím mít tu diagnostiku připojenou když jí chci aktivovat? Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 To musím mít tu diagnostiku připojenou když jí chci aktivovat? 100% ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.