Cat Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Tak sedím v garáži zapijil jsem to, zvolil jsem typ auta, našlo to win pak to chtělo DAM a tam jsem zkončil. Několik pokusů a stále to nic nedělá. Prosím o radu. Sken [upravil dne 2.1.2014 16:08 od Cat] Citovat
Cat Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 A DAM jsi zadal? Ano ale nevím jestli dobře. Citovat
vladosr Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 mozna ma poskodeny , alebo necitatelny stitok.....hm tak uz len podla vin......alebo od oka.... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 DAM zadal dobře. Znovu kliknout na Planet nešlo? Citovat
Cat Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Kliknu na Planet zatočí se kolečko a nic to nedělá. Citovat
vladosr Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 vypnut klucik , zavriet soft, odpojit sondu...restart pc , pripojit sondu , spustit soft ,zapojit obd, navolit auto , dam , zapnut klucik.....spajas sa s tym prvy krat ci? Citovat
Cat Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 vypnut klucik , zavriet soft, odpojit sondu...restart pc , pripojit sondu , spustit soft ,zapojit obd, navolit auto , dam , zapnut klucik.....spajas sa s tym prvy krat ci? Ano dělám to poprvé. Tvůj návod nepomohl. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Když to nahodíš a zrušíš aktualizace tak se ti objeví toto? Citovat
vladosr Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 to nebol navod .....posledna moznost..... kupil si to ako sadu sw+kabel... tot radit dalej sa takto neda Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Takze ak to mame zhrnut vsetko do kopy,, tak sme sa dopracovali k akemu nazoru resp. k akemu druhu diagnostiky ? Už to tu někde bylo, mezi těma čínama jsou dost rozdíly, sice platí, že B verze kabelu na starší auta stačí, ale některé kusy jsou ošizené opravdu hodně, jak na osazení, tak na kvalitě komponent. Takže stojí za úvahu vzít kousek označený jako \"full chip\", byť stojí většinou 2x tolik co nejlevnější nabídky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.