Almanil Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Mám zájem koupit jedno auto a při kontrole VINek jsem zjistil, že je špatně zapsané VIN v TP. Současný majitel auto koupil jako dovoz z Itálie a při evidenčce, STK, přihlašování nikdo na nic nepřišel. VIN, které má zapsané v TP nemá žádnou logiku protože chyba je v označení typu vozidla(záměna 3 a 6). Předpokládám tedy, že není rozpor z důvodu krádeže či jiné nelegální činnosti. Na mě to působí tak, že se na přepážce na úřadě uklikli a od té doby se to s autem veze, Zajímalo by mě, zda má někdo s řešením takové situace. Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Hm, na úřad na technika, a tipuju, že bude chtít papír od zastoupení Peugeotu, že to je skutečně tak. Citovat
Almanil Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Vidím to stejně, nechal jsem řešení zatím na prodejci. Jen jsem si říkal, že bych mu poradil, pokud bude mít někdo podobnou zkušenost. P.S. nejedná se o Lva Citovat
ChouLu Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Já měl u 106 KFX místo KFW (i když se tam KFX dříve dávalo) a stálo mě to dva dny nervů Bohužel jsem tuto záměnu zjistil až po tom, co jsem auto koupil a jel na evidenčku... Nekupovat dokud to nebude správně Citovat
Almanil Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Tak to je podobný problém 869 místo 839 a žádné 869 se ani nevyrábělo. A jak si to vyřešil jestli se můžu zeptat? Já to právě nechci kupovat dokud to nebude v pořádku. Zvlášť, když moje nejlbižší STK je v té kontrole celkem přísná. Citovat
ChouLu Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Muselo se to poslat na úřad, který to blbě zapsal společně se zprávou z STK a poté to opravili.. Citovat
Almanil Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 Díky, za radu Uvidíme, jak to dopadne. Citovat
Honza54 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 mě se stalo toto, koupený auto přes autobazar, při evidenční kontrole zjištěno že nesouhlasí win, místo LFY zapsáno LFZ, zajel jsem do bazaru s tím že auto vrátím, bazar kontaktoval prodejce, ten ihned přijel vzal TP a zajel na úřad kde to opravili. Samozřejmě i s úředním razítkem. Auto bylo dovoz s DE, já první majitel v čr. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.