Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám zájem koupit jedno auto a při kontrole VINek jsem zjistil, že je špatně zapsané VIN v TP. Současný majitel auto koupil jako dovoz z Itálie a při evidenčce, STK, přihlašování nikdo na nic nepřišel. VIN, které má zapsané v TP nemá žádnou logiku protože chyba je v označení typu vozidla(záměna 3 a 6). Předpokládám tedy, že není rozpor z důvodu krádeže či jiné nelegální činnosti. Na mě to působí tak, že se na přepážce na úřadě uklikli a od té doby se to s autem veze,

Zajímalo by mě, zda má někdo s řešením takové situace.

Odesláno

Vidím to stejně, nechal jsem řešení zatím na prodejci. Jen jsem si říkal, že bych mu poradil, pokud bude mít někdo podobnou zkušenost. P.S. nejedná se o Lva :mad:

Odesláno

Já měl u 106 KFX místo KFW (i když se tam KFX dříve dávalo) a stálo mě to dva dny nervů :( Bohužel jsem tuto záměnu zjistil až po tom, co jsem auto koupil a jel na evidenčku... Nekupovat dokud to nebude správně

Odesláno

Tak to je podobný problém 869 místo 839 a žádné 869 se ani nevyrábělo. A jak si to vyřešil jestli se můžu zeptat? Já to právě nechci kupovat dokud to nebude v pořádku. Zvlášť, když moje nejlbižší STK je v té kontrole celkem přísná.

Odesláno

mě se stalo toto, koupený auto přes autobazar, při evidenční kontrole zjištěno že nesouhlasí win, místo LFY zapsáno LFZ, zajel jsem do bazaru s tím že auto vrátím, bazar kontaktoval prodejce, ten ihned přijel vzal TP a zajel na úřad kde to opravili. Samozřejmě i s úředním razítkem. Auto bylo dovoz s DE, já první majitel v čr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...