Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

vsimol som si uz pred nejakou dobou ze mam v lavej prednej hmlovke (z pohladu vodica) dost vela vody. Odvtedy ta voda nepribuda, ale neubuda. Asi by som to chcel pred zimou vyliat, vycistit, utesnit...

Nevedel by niekto poradit, ako sa co najjednoduchsie k tej hmlovke dostat? Prislo mi, ze aj ked dam dole tie spodne plastove kryty pod motorom, tak stale sa tam nebude dat dostat... Alebo sa mylim? Vdaka za kazdu radu! :)

Odesláno

Nedalo mi to a šel jsem se podívat do garáže, jestli je to u 308 jiné než u 307.

Není!

V naší příručce je psáno, že s výměnou žárovky mlhovky musíme do servisu (307 i 308).

Je to proto, že v podběhu nejsou žádná dvířka pro přístup k mlhovce.

Takže musí kolo dolů a podběh ven. Dělal jsem to na 307 a není to moc čistá práce.

Člověk musí lehnout pod auto a zespodu odšroubovat šrouby, které spojují plast pod motorem s bokem podběhu (č. 70 na obrázku)

Zbytek je jen plastový nýt, a šroub u kola (č. 74)...

Viz obrázky

[upravil dne 19/11/13 17:45 od tommm]

Odesláno

tommm: ten návod je pro 308, je to ze stránek peugeot.cz. Myslíš, že to kecá, když jasně píšou, že dvířka tam jsou?

Na 1007 mám taková dvířka taky, ale zespodu, tedy ve vodorovném krytu.

Ostatně, odchlípnout podběh taky není tak složité.

Mmch, tady to vypadá docela jako dvířka:

[upravil dne 19.11.2013 19:23 od P607Olda]

post-3499-14109634182619_thumb.png

Odesláno

Nekecáte ani jeden. Na stránkách Peueotu je návod na výměnu žárovky v mlhovce u prvního modelového roku. Všechny další už pak mají napsané, ať se majitel obrátí na servis.

Odesláno

ty jooo, hned ako pojdem teraz k autu, sa tam pozriem so svetlom ktora varianta sa ma tyka. Tak ci tak, moc dakujem za obrazky a navod a dufam, ze to nejako zbastlim :papa

ps. spinava praca mi nevadi, ak to nie su h.... :)

Odesláno

Ajap nás rozsoudil! :-D

Mimochodem,, psal jsem že jsem se byl podívat v garáži proto, že jsem se opravdu fyzicky kouknul do podběhu.

V tom správném místě je v plastu prolis (jak je to i naznačené na obrázku), ale dvířka žádná ;-)

Možná by to byl zajímavý tuning koupit podběh z prvního modelového roku aby se k mohovce dalo dostat.... (za předpokladu, že je stejný)

[upravil dne 20/11/13 09:58 od tommm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...