oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Žena je ujetá na bio a kvalitní suroviny, určitě bychom se rádi stavili podívat a když bude možnost i leccos nakoupit - zeleninu na uskladnění na zimu, jablka, z masa perličky, krůty... všecko by se hodilo. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Oddie nechces kraliky:D:D Bio kvalita jen seno,tráva,voda,ječmen... Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Klidně, problém je doprava, ale časem pojedu ke známému k HK pro kance, tak bych nějaké přibral. Čerstvou husu na vánoce (ne mraženou) kdyby někdo měl... Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 To všechno shanis živý?sam si to zamordujes?nebo všechno zabity? Mati to nechává tuším 1kg za stovku,mrtva váha zabitej... Citovat
Mohy Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 asi vás pobavím, ale mě to moc nepobavilo... ale právě sme se se slečnou rozešli :myslim:D:D Citovat
Altman Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 \"Však ona se vrátí...\" [upravil dne 20/11/13 22:45 od Altman] Citovat
Mohy Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 \".....až dostane hlad\" , co ? [upravil dne 20/11/13 22:39 od Mohy] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 se lekla společného bydlení? nebo . . . Citovat
Mohy Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 nee to ne...prostě poslední měsíc na mě fakt nemá čas..a ted kvuli financím musí začít víc makat..a času bude ještě mín....minimalně tri měsíce...takže usoudila že toto je lepší řešení v zájmu obou...Než aby přemýšlela s kým kde co mám ... (když nejsem s ní) ... Citovat
Vvitty Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 lekla se skladky v Milovicich jestli se s Tebou rozesla kvuli tomu ze bude jeden z vas tri mesice naplno pracovat tak to stejne nemelo cenu... Citovat
Mohy Odesláno 20. listopad 2013 Autor Odesláno 20. listopad 2013 no my spolu nežijeme..takže za posl měsíc sme se viděli 2x...a tahnout to takhle dalšího čtvrt roku....to na jednu stranu chápu... Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Popravdě, nepobavilo. Z toho, co píšeš, se to bohužel dalo čekat. Neber to jako nějaký výsměch, ale to je přesně to, proč píšu, že před rozhodnutím uvázat se ke splátkám do téměř konce života je třeba mít přesně jasno, kde chci skutečně žít, je třeba mít stabilní práci, a hlavně stabilní partnerku, které věřím, s kterou to vypadá fakt nastálo, která chce totéž. S pipkou, která hodí otočku jakmile jí něco přelítne přes nos si člověk na krk uváže leda průser... Druhá možnost je zařídit se sám výhradně podle sebe a svých představ, a pak si najít ženskou podle toho, jak jí to mnou vybrané sedí - ovšem podotýkám, že tahle varianta je náročnější a dražší. Soběstačnost je vždycky drahá, ve všech oblastech. Kde vlastně bydlíš teď, že ti to nevyhovuje? Citovat
Honza z Nera Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 . . . u rodičů, řekl bych . . . Z vlastní zkušenosti: vlastní byt jsme si pořídili po pěti letech vztahu a pár let společného bydlení ( s paní jsme spolu přes deset let a máme dvě děti ). Nicméně je třeba se připravit na to, že pokud budeš mít rodinu, tak více méně rodinné finance táhneš stejně sám. Potažmo hypo si stejně bude pravděpodobně brát jeden z vás ( asi spíš ty, pokud máš stabilní a jistou práci ). A na to je třeba mít u sebe člověka na kterého je spolehnutí a ne pipinu, které vadí, že chodíš do práce . . . Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 V 32 u rodičů by bylo docela drsný... I když, s nějakýma přestávkama jsem takhle u máti bydlel taky - protože by to sama neutáhla. Nakonec jsem jí ten byt prostě koupil, abych nemusel řešit nějakou pomoc nebo stěhování. Akorát tehdy byla na kupování zatraceně vhodná doba, ne jako dnes. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Já do 27 v 25 jsem začali stavět a od 27 ve svým...ted už jen 6let platit a bude konec splácení....pak už jen investovat do děti....střední,možná vysoká a pomoct jim na vlastni nohy...takže porad něco k placeni:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 V 32 u rodičů by bylo docela drsný.... Bohuzel znam dost lidi co tak bydli jeste ve svych 35... ovsem zde se obavam ze budou pro nejakou zmenu stavu uz nepouzitelni. Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 No jo, tak 35-letý mamánek, co doma nezaplatí ani vindru, maminka mu ještě musí utírat pr*el a on všechny prachy coby kapesné vyhází za pitomosti, skutečně coby partner použitelný nebude, ale tu už je teda dost extrém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.