enikybeniky Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Jediné k čemu je tlačítko start ve Win8.1 dobré je pravé tlačítko myši. Snadnější přístup kamkoliv. No jo, dobrý Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 No nevím kde u desktopu se najdeš baterie, pokud nemyslíš tu záložní CR 2025. Lepí se pouze legalizační Win nálepka s certifikací. [upravil dne 17/11/13 11:30 od MotoMoto] Ale on píše, že má notebook. Jinak jsem dlouho neviděl na desce CR 2025, vždycky to byla CR 2032 (tzn. o 0.7mm silnější). Citovat
skuci Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 tak aktualizováno na 8.1. žádné větší změny nezaznamenány, až na to, že se změnil Windows Store a teď se v něm totálně ztrácím, už tam nejsou ty skupiny, kde se dalo lépe hledat :-/ Citovat
MirekCC Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Mno W-store stojí celý za ***, lepší pohledat na netu a pak se nechat přesměrovat do W-store, protože se mi stalo, že mi app nevyhledal a pak jsem si ji najednou našel ve storu na netu... Citovat
MotoMoto Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 No nevím kde u desktopu se najdeš baterie, pokud nemyslíš tu záložní CR 2025. Lepí se pouze legalizační Win nálepka s certifikací. [upravil dne 17/11/13 11:30 od MotoMoto] Ale on píše, že má notebook. Jinak jsem dlouho neviděl na desce CR 2025, vždycky to byla CR 2032 (tzn. o 0.7mm silnější). Ale ani u NB se COA štítek nelepí. Citovat
skuci Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 Mno W-store stojí celý za ***, lepší pohledat na netu a pak se nechat přesměrovat do W-store, protože se mi stalo, že mi app nevyhledal a pak jsem si ji najednou našel ve storu na netu... buď jsem blbě koukal nebo jsem našel hodně osekaný... já jsem teda asi zvyklý na trošku jiný level ze strany Google Play, kde je tam úplně všechno, jedno kliknutí na kompu a už se to instaluje do telefonu ale s Windows Store trošku bojuju, ač se nepovažuju za neznala, je to úplně něco jiného Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.