Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím kde u desktopu se najdeš baterie, pokud nemyslíš tu záložní CR 2025.:D

Lepí se pouze legalizační Win nálepka s certifikací.

[upravil dne 17/11/13 11:30 od MotoMoto]

Ale on píše, že má notebook. Jinak jsem dlouho neviděl na desce CR 2025, vždycky to byla CR 2032 (tzn. o 0.7mm silnější).

Odesláno

tak aktualizováno na 8.1. žádné větší změny nezaznamenány, až na to, že se změnil Windows Store a teď se v něm totálně ztrácím, už tam nejsou ty skupiny, kde se dalo lépe hledat :-/

Odesláno

Mno W-store stojí celý za ***, lepší pohledat na netu a pak se nechat přesměrovat do W-store, protože se mi stalo, že mi app nevyhledal a pak jsem si ji najednou našel ve storu na netu... :papa

Odesláno

No nevím kde u desktopu se najdeš baterie, pokud nemyslíš tu záložní CR 2025.:D

Lepí se pouze legalizační Win nálepka s certifikací.

[upravil dne 17/11/13 11:30 od MotoMoto]

Ale on píše, že má notebook. Jinak jsem dlouho neviděl na desce CR 2025, vždycky to byla CR 2032 (tzn. o 0.7mm silnější).

Ale ani u NB se COA štítek nelepí.

Odesláno
Mno W-store stojí celý za ***, lepší pohledat na netu a pak se nechat přesměrovat do W-store, protože se mi stalo, že mi app nevyhledal a pak jsem si ji najednou našel ve storu na netu... :papa

buď jsem blbě koukal nebo jsem našel hodně osekaný...

já jsem teda asi zvyklý na trošku jiný level ze strany Google Play, kde je tam úplně všechno, jedno kliknutí na kompu a už se to instaluje do telefonu :D ale s Windows Store trošku bojuju, ač se nepovažuju za neznala, je to úplně něco jiného :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...