ad8mek Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Ahojte, míjel jsem stojícoho taxikáře a na mý úrovni otevřel dveře. Zrcátko na sračky, lehce promáčklý dveře. Nedohledal jsem zatím jak sundat tapecírung ze dveří, z boku byl 2x torx, je to pak nějak jen nacvakaný? A kde? Případně nemáte někdo postup jak to sundat? Omlouvám se, pokud už to tu proběhlo (pravděpodobně jo). Jinak Pojišťovna na A. mi zrcátko-lak, opravu dveří + lak a spočítala na 9.000 Kč. Mě nevděčníkovi to moc nepřijde. Díkes předem všem... Citovat
alternativ Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Já měl stejný problém a taky měnil zrcátko (kdyby si chtěl, mám jedno faceliftove elektricky sklopne doma). Jinak, co si pamatuju, tak vyšroubuješ torxy a pak od spodu začneš tapec \"otrhávat\" od dveří. Nahoře u okna je to pak zavěšené za plechové žebro dveří. Citovat
chuck11 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 \"otrhávat\" bych moc nedoporučoval poněvadž si vylame vyškeré ty plastové čudlíky-ano dají se koupit nejsou nejlevnější a je jich tak kolem 10ks(hlavně pak nekupuj náhrady bez té těsnící gumičky bude ti to drncat) Já jsem používal dva tenké nože a hledaj jejich zamačkávací packy zamačkl je a pak odcvakl bez poškození-chce to ale pevné nervy;) Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Na různá vydloubávání plastů a demontáže čalounění mám toto Citovat
chuck11 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 a to jsi sehnal kde,vypadá to velice dobře jak to snese i nějaké to páčení Citovat
Mike407 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Zkus si dát yato yt-0837 vyhledat např. googlem a najdeš spoustu odkazů. Vypadá to dobře, asi bych si to měl také pořídit. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Je to skvělá věc, dobře se s tím pracuje a stálo to necelé tři stovky i s dopravou. Citovat
candee Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 nazdar, najprv vyklop spodne svetielko z tapaciry (pomocou tenkeho srobovaka)a odpoj ho, na boku dveri odsrobuj dva torxy, rovnako tenkym srobovakom opatrne vyklop sivu krytku na drzadle(pod nim je srob) a takisto vyklop sevy kryt ,kde je ovladanie okna,vsetko je na zapadkach. az potom opatrne vycvakaj tapaciring po obvode a pekne ti zide dole. poslem ti link ako presne na to, ja som to robil ,trvalo mi to 5 minut aj s pracou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.