Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, míjel jsem stojícoho taxikáře a na mý úrovni otevřel dveře. Zrcátko na sračky, lehce promáčklý dveře. Nedohledal jsem zatím jak sundat tapecírung ze dveří, z boku byl 2x torx, je to pak nějak jen nacvakaný? A kde? Případně nemáte někdo postup jak to sundat? Omlouvám se, pokud už to tu proběhlo (pravděpodobně jo). Jinak Pojišťovna na A. mi zrcátko-lak, opravu dveří + lak a spočítala na 9.000 Kč. Mě nevděčníkovi to moc nepřijde.:grr

Díkes předem všem...

Odesláno

Já měl stejný problém a taky měnil zrcátko (kdyby si chtěl, mám jedno faceliftove elektricky sklopne doma). Jinak, co si pamatuju, tak vyšroubuješ torxy a pak od spodu začneš tapec \"otrhávat\" od dveří. Nahoře u okna je to pak zavěšené za plechové žebro dveří.

Odesláno

\"otrhávat\" bych moc nedoporučoval poněvadž si vylame vyškeré ty plastové čudlíky-ano dají se koupit nejsou nejlevnější a je jich tak kolem 10ks(hlavně pak nekupuj náhrady bez té těsnící gumičky bude ti to drncat)

Já jsem používal dva tenké nože a hledaj jejich zamačkávací packy zamačkl je a pak odcvakl bez poškození-chce to ale pevné nervy;)

Odesláno

nazdar, najprv vyklop spodne svetielko z tapaciry (pomocou tenkeho srobovaka)a odpoj ho, na boku dveri odsrobuj dva torxy, rovnako tenkym srobovakom opatrne vyklop sivu krytku na drzadle(pod nim je srob) a takisto vyklop sevy kryt ,kde je ovladanie okna,vsetko je na zapadkach. az potom opatrne vycvakaj tapaciring po obvode a pekne ti zide dole. poslem ti link ako presne na to, ja som to robil ,trvalo mi to 5 minut aj s pracou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...