Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedná se o auto v podpisu, najeto pouhých 15 tisíc KM (mám to všude blízko), jezdí každý den a celý rok, spotřeba 5.7 sice na ten obsah a výkon není bohviečo, ale ani to není katastrofa, za celé dva roky auto nemělo jedinou poruchu, bylo jen po 10 tisících na záruční prohlídce s výměnou oleje v motoru, nebudete možná věřit,ale zatím jsem neměnil JEDINOU žárovku, všechno svítí, stěrače stírají ;), agregát je suchý, nikde známka rosení oleje,natož kaluž pod autem:bojim,jezdíme max. dvě osoby, ale převážně sám..., auto bych doporučil staršímu,klidnějšímu řidiči, který má divoké roky s volantem za sebou, pro jízdy po městě a na kratší vzdálenosti (byl jsem s tím i v Chorvatsku, ale podruhé už asi neee),suma sumárum--s autem jsem celkově spokojen, vpředu je místa na rozdávání, vzadu asi jen pro děti,myslím, že jsem dobře investoval.

Odesláno

Ja sa tiež pridám. Svoju 207, som kupoval 06/2011 ako predvadzačku. Teraz mám 62 tis. Tiež fakticky bez problémov. Akurát menené tyčky stabilizátora (auto nie je na naše cesty :-) Spotreba tak akorát. Keď sa veľmi snažím tak sa mi podarilo aj 3,5l. Bežne chodím medzi 4-4,5l. Keď robím čo môžem (dialnica 150...) tak vtedy sa to prehupne cez 5 litrov. 3x som menil H7 žiarovky ( čo už denné svietenie) a včera parkovačku v predu, a v osvetlení EČ. S autom som spokojný, veľmi pohodové autíčko. Tak ako píše ozzy, v predu priestoru na rozdávanie, vzadu tak akurát. Jedno čo sa s ozzym nezhodnem, je cesta do chorvátska. Ja som bol 3x, a nemôžem sa sťažovať. Síce chodím štýlom, plavky + uterák+ foťák a 6fliaš vody a ide sa, takže v podstate mi ani kufor nechýba.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Keď už tak sa pridám aj já.Kupoval so P207 1,4Hdi a priviezol domov na dvor 17.08.2007 dnes 50650km .Investoval som: 2x H7,1x12v/5W, zadný difuzor pod náraznik, 3M folia na strechu,elektrony 16palcové+Dunlop 195/55R16,denné led svietenie do investídii nepočítam výmenu oleja pri 5000,10000,20000,35000,50000km samozrejme olejové filtre pri každej výmene,vzduchový a peľový pri 10000,20000,35000,50000km , a ešte tento rok 2013 v decembri autobatéria Varta to sú všetky náklady .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...