Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, o lepení folií je tu všude spousta ale jen obecně, tak jsem se rozhodl založit nové téma. Na střeše mého páži mám od sluníčka vyšisované fleky od příčníků a rozhodl jsem se že celou střechu potáhnu buď karbonovou nebo matně černou folií. Ale když jsem prohlédl střechu, tak jsem zjistil že jí nebudu mít jak zakončit u zadního sloupku. U předního a zadního okna a nad dveřmi to zakončím pod gumovým těsněním ale u toho zadního sloupku není jak a bojím se že by to bylo hodně vidět. Řešil jste někdo tento problém? Popř máte nějaké fotky ? Děkuji moc :)

Odesláno

Já to dělal i na coupe, který nemá mezi střechou a sloupkem na bokách žádné spáry. Neboj se toho, kup si ostrý řezáky a prostě to ufikni..vidět to nebude.. Doporučuji řezat rychle..

Jink kdyby jste měl někdo zájem, tak už jsem polepil i pár celých aut z dost slušný peníze. Kdyby měl někdo zájem, klidně mě kontaktujte.. Fotky můžu časem přihodit..:papa

Odesláno

cierna matna je ako ked kupis nahradny diel od poliakov karbon tiez nieje bohvieco :D daj tam superlesklu ciernu vyzera super a to ukoncenie orez odlamovacim nozikom.. pekne dorovna len netlac na nozik aby si si neurobil ryhu v laku.. vyskusaj si orezanie folie na niecom co mozes znicit...

Odesláno

Já jsem na coupe hodil lesklý karbon s \"3d\" efektem a vypadá to slušně.. má to docela hloubku. A je to lepší než sloupaný lak.. ;)

Ale to už je stejně minulost, auto komplet renovuju a dostane samozřejmě i komplet lak.;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Razor: Já mám úplně ten stejný problém se střechou, chtěl bych tě poprosit, neposlal by jsi mi na mail nebo odkaz do SZ fotky té folie na tvém coupe, já si to zrovna moc dobře představit neumím, tak bych se chtěl kouknout :) Jinak se chci ještě zeptat, jaké máte zkušenosti s křídlem na coupe, dát nebo to nechat bez ?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...