Kostkoj Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Zdravím, o lepení folií je tu všude spousta ale jen obecně, tak jsem se rozhodl založit nové téma. Na střeše mého páži mám od sluníčka vyšisované fleky od příčníků a rozhodl jsem se že celou střechu potáhnu buď karbonovou nebo matně černou folií. Ale když jsem prohlédl střechu, tak jsem zjistil že jí nebudu mít jak zakončit u zadního sloupku. U předního a zadního okna a nad dveřmi to zakončím pod gumovým těsněním ale u toho zadního sloupku není jak a bojím se že by to bylo hodně vidět. Řešil jste někdo tento problém? Popř máte nějaké fotky ? Děkuji moc Citovat
razor Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Já to dělal i na coupe, který nemá mezi střechou a sloupkem na bokách žádné spáry. Neboj se toho, kup si ostrý řezáky a prostě to ufikni..vidět to nebude.. Doporučuji řezat rychle.. Jink kdyby jste měl někdo zájem, tak už jsem polepil i pár celých aut z dost slušný peníze. Kdyby měl někdo zájem, klidně mě kontaktujte.. Fotky můžu časem přihodit.. Citovat
222johny222 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 taky nad tím uvažuji,u coupé je to lépe řešeny.Koukám,že nejsem jediný kdo má od slunka vyšosovanej lak na střeše. Citovat
banan1987 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 cierna matna je ako ked kupis nahradny diel od poliakov karbon tiez nieje bohvieco daj tam superlesklu ciernu vyzera super a to ukoncenie orez odlamovacim nozikom.. pekne dorovna len netlac na nozik aby si si neurobil ryhu v laku.. vyskusaj si orezanie folie na niecom co mozes znicit... Citovat
222johny222 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 jojo radši černou lesklou,taky to tak zamýšlím Citovat
razor Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Já jsem na coupe hodil lesklý karbon s \"3d\" efektem a vypadá to slušně.. má to docela hloubku. A je to lepší než sloupaný lak.. Ale to už je stejně minulost, auto komplet renovuju a dostane samozřejmě i komplet lak. Citovat
Wext Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Razor: Já mám úplně ten stejný problém se střechou, chtěl bych tě poprosit, neposlal by jsi mi na mail nebo odkaz do SZ fotky té folie na tvém coupe, já si to zrovna moc dobře představit neumím, tak bych se chtěl kouknout Jinak se chci ještě zeptat, jaké máte zkušenosti s křídlem na coupe, dát nebo to nechat bez ? Citovat
razor Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Cus, Fotky zrovna ted nemam, ale az budu u auta, tak to nafotim a hodim to sem. Citovat
rootsky Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Dělá se řezák se stavitelnou hloubkou řezu, používám, nepoškodíš si lak (aspoň ne nijak hluboko)... Citovat
rootsky Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Je to prořezávací nůž na folie, půjčil jsem si ho u známého v \"reklamce\". Citovat
Wext Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Aha, díky, taky mám známého v reklamce, tak to tam snad bude taky mít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.