John Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Tak co jsem dneska zkoumal svoje 2.2HDI tak ty 2ventilky mám taky trošku od oleje ale není to nic dramatickýho..ale rozhodně to budu sledovat občas jestli se to nezhoršuje. Citovat
sedrik20 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 mne to presakuje tu jak konci hadica od interkoleru pri sani ... 2,0 hdi rhz neviem ci je to to iste ... ale riesil to niekto ? dakujem vam Citovat
petrb123 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 trochu jsem zagooglil: http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/2343367-olej-u-turba/ http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=930250&start=13660 http://www.peugeotcentral.co.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9360 no a vypada to, ze je to proste takova necnost toho motoru, pry je to u vsech takhle lehce spinavy od oleje, nezbyva nez po case sundat, umyt, poradne dotahnout a pritom zkontrolovat hadice, jak moc jsou spinave od oleje. nejspis by pomohlo vymenit ono DAVKOV VZDUCHU DIAM 50X66-HAUT64 pac to prolina skrz to, nebo jestli to jde rozebrat a treba v tom neco dotahnout nebo vymenit nejaky tesneni.... Citovat
p406b Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Je to olej z turba. A tato klapka je na přepínání cesty vzduchu z turba mezi intercolerem a vodním vymněnikem. Díky tomu tento motor tak rychle topí. Největší nebezpečí toho úniku je kapání oleje na startér. Pokud se dostane dovnitř i s nějakým prachem ,tak je to jak brus na uhlíky. Kvuli tomu už jsem repasoval startér. Ze čtyř uhlíků už dva nebyli. Hadr na této straně motoru nemá od čeho chytnout, ale je to dej tam hadičky at to kape na zem a hotovo. Citovat
Lihous Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 p406b : Ano take se repasoval starter umrel z vteriny na vterinu. Sel jsem si dat kafe na benzinku a uz nenastartoval ted se menil olej a koukal jsem jak mame taky zaneradeny chladic vzduchu max me stve ze to lita po hadicich = po case vymena a myslim ze nebudou za par kacek hlavne ne to koleno/cela hadice/ pred chladicem. Tak ze vybastlime nejykou clonu achjo do 180tis byl nadherne suchej pak se \"pos.al\" FAP a uz je jaky je ..... A hadicky proc ne ale na zem neee mame zamkovou dlazbu ale hlavne nesnasim kdyz nam z auta neco kape .... I stara P405 byla po cca 400tis/km sucha.Tak toto bude tak nejak taky i za cenu komplet GO a koupe noveho chladice. Az neco vymyslime dam vedet klidne i s fotkama pokud nebude nekdo jiny rychlejsi Citovat
edo172 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Aj mne presne tak petekal olej s toho ventilu ale odkedy mam nove turbo (nie repas)tak mam to všade suche.Takže asi to ma ozaj suvislosť s turbom aspoň v mojom pripade:super Citovat
greg Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Taky jsem to měl zaneřáděné. Vyčistil jsem to a průběžně sleduji stav, byl to asi nános za delší dobu, za poslední rok to tam prolíná jenom trošku. Nicméně mi to asi odrovnalo startér. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.