Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuji nakopnout v čem by mohl být problém.

OS win7 home premium, tiskárna HP laser jet 1536 dnf, problém v tom, že když se otevře běžný PDF soubor v readeru tak na jiné síťové tiskárně vytiskne bez problémů, ale na lokální to místo souboru vytiskne hlášku PCL XL Error

Subsystem: Kernel

Error: ExtraData

Fil name: kerlib.c

Line Number: 9024

V případě, když tiskárnu odinstaluji a znovu naistaluji, tak to chvíli tiskne bez problémů a za cca týden je to stejné. Jiné tisky bez problémů. Vyzkoušeno odinstalování readeru a instalace předchozí verze a nepomáhá to.

Napadá někoho něco?

Díky

Odesláno

Jedna možnost je ve vlastnostech tiskárny nastavit optimalizaci pro text a vektory. To by mohlo pomoci. Druhá možnost, co mne napadá je skusit v Readeru nastavit \"Tisknout jako obraz\".

Odesláno

Je poněkud zvláštní že: \"když tiskárnu odinstaluji a znovu nainstaluji, tak to chvíli tiskne bez problémů\"

Tohle by ukazovalo na problém s ovladači k danému typu tiskárny. To že tiskne na síti tomu taky odpovídá - ovladače se tahají ze serveru. Zkus na netu pohledat nové (aktuální ovladače) ale vyhni se serverům \".ru\"

Druhá možnost je vrátit se ke starší verzi Adobe Readeru. Tady ale musíš dát pozor. Nestačí pouze aktuální verzi odinstalovat volbou z ovládacích panelů nebo programem UNINSTALL. V registrech zůstane fůra \"roští\", které se, bohužel, znovu uplatní i při instalaci verzí jiných. Je třeba vlézt přímo do registrů a odkazy ručně odstranit. Ale jak říkám POZOR - stačí jeden chybný krok a instaluješ znovu Widle.

Měl jsem stejný problém s PDF Creatorem - nová verze mi skoro zbořila systém.

Odesláno

Ovladače jsou od HP a poslední co jsou k dispozici. Tisk všeho ostatního je bez problémů. A tisk na jinou síťovou tiskárnu je také bez problémů. Řekl bych že to bude něco v nastavení PCL. Ale co jsem neodhalil.

Kdyby někdo měl ještě nějaký nápad tak prosím sem s ním.

Díky

Odesláno

Tak díky za radu, po instalaci toho univerzálního ovladače už to tiskne, tak doufám, že to tak vydrží. A ještě se ale muselo nastavit 1200 DPI, na 600 to tisklo špatně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...