tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 bylo mi to nejaký divný že by stalo jen tak 56tisíc... no a koupit si auto a hned do nej zahučet 10-15 to se mi moc nechce zas takovej střelec nejsem.... Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 Jak říkám kdybys věděl o nejakém tak dej prosím vědět nebo kouknu tady na klub jestli je tu nekde sekce bazar.... Citovat
John Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 tomas22 : Určitě koupi coupé neuspěchej já svoje sháněl skoro rok a věř,že jsem tady po inzerátech viděl hoodně pastí a stočených pastí.A to co jsem sehnal je to V6 jiný motor bych nechtěl,sem s ním nadmíru spokojený pár členů ho už vidělo a myslím,že jsem sehnal pěkný kus Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 ono uspěchat a uspěchat je mi jasny že většina jich bude stočených co dneska stočený není.... každopádně chci naftu mě se benzín nevyplatí.... najezdím měsíčně cca 2000 km, a v naftě jich moc není.... většina je benzin Citovat
rootsky Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Já si tu svojí hrobku nechal, abych už nikdy tohle neuspěchal, dodnes se tluču do hlavy vždycky když jdu okolo (ono tam mimo kastle, elektriky a řízení moc původních věcí není - tedy až provedu připravovanou výměnu motoru i s převodovkou, chybí mi už \"jen\" jeřáb a spojková sada, zbytek mi stojí na dílně už rok připravený). Zase to auto s motorem ES9J4 znám skoro do šroubu... Mezitím se mi tu otočila dvě cizí a taky to nebylo nic moc, opatrnost je víc než na místě. Pro mě už coupe s HDi není zajímavé, je to určitě krásné auto, ale jen na cestování bez emocí co má V6tka. Nicméně před časem bych k tomu svému nic jiného nechtěl, takže chápu tu touhu mít takový skvost. Dnes jsem zestárl, co se HDi týče, do naftové C5tky a pokukuju po biturbu v C6tce, ale to je total OT s tím že coupe s V6 mám (to bych nedal, zatím je to nebroušený diamant, ale já všem ukážu...)... Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 to samozřejmě máš pravdu, pro mě je HDi zajímavé hlavně spotřebou ( nejsem závoďák) mě jde spíše o to že se mi to auto líbí celkově a HDI o Peugeotu sem měl a byl jsem spokojenej... je celkem rozdíl jezdit s naftou za 6,5-7,5 než s benzinem okolo 10 nebo kolik se pohybuje průměrná spotřeba třeba u 2,0 v benzinu Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Ducatista ma V6 s LPG spotřebu ma 10,5lpg hravé spotřebou strčí do kapsy 2.2 ,ale je to sila V6 taky bych to tak udělal mít zbytečných 100000:D Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 bylo mi to nejaký divný že by stalo jen tak 56tisíc... no a koupit si auto a hned do nej zahučet 10-15 to se mi moc nechce zas takovej střelec nejsem.... Ano, koupit auto typu 406 HDI a dát do něj na prvotním servisu po koupi JENOM 10-15tis je opravdu velká hovadina. Na rozumný servis všeho důležitého na takovémhle autě počítám běžně dvojnásobek. Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 10-15tisíc je celkem dost akorát jsem trochu nepochopil o jakým z těch dvou to platilo jestli u toho z AAA nebo u toho z toho Znojma :-( Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 To platí zcela obecně, na ty odkazy jsem nekoukal, to je podle mě zbytečné už z kontextu. Citovat
petrb123 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 ani do jednoho bych asi nesel, budou to nejaky pasti, oba face naraznik, i kdyz jsou to pred facelift modely, u toho stribrneho bych nejakym 130t km neveril, dotazeno z francie, pred prvni technickou stoceno o 100t a pak se ohanej nejakym carem z cebie, vymenena saltrpaka, navlek na volantu:myslim. ale staci tady na foru hodit vin a pokud to bylo v peugeot servise tak se nejaka historie najde. nepletu se ze chces face model? pac za ty love si myslim ze jsou na vyber lepsi varianty (pred face), i kdyz za 90t bych chtel uz asi face a lepsi vybavu. no chce to prohlizet nabidky a dobre vybrat... Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 chtěl bych face...ale kdyz bude za dobře před facelift tak s tím nemám problém ale za ten bych těch 90tis nedal. koukal jsem i na mobile de tam jich je v podstate vice než tady tak uvažuju nad cestou do rakouska nebo nemecka a koupit neco tam od soukromníka Citovat
tomas22 Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 samozřejmě jsem koukal i tady... a na prodej HDiček moc není Citovat
tomas22 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 myslíte že auto se 191000 km najeto, s turbem po repasu a vyndaným FAP ma cenu kupuvat??? ma jen kosmeticke vady ( prasklý nárazník ) ten seženu :-) Citovat
tomas22 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 A kolikrát má najeto těch 191 tis? jo jo 190.... přijde mi to i celkem realnej nájezd u auta staryho 10 let.... Citovat
tomas22 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 Aha, nepochopil... Jo už jo... přečetl sem si to znova... no toť otázka přemýšlím jestli stojí za to se tam jet podívat.... repas turba vyndaní FAP jsou celkem drahe opravy.... proto me celkem zaráží ta cena.... tady mášč link http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/13894527?goFrom=list Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Ha ha, 190tis km a prodřená sedačka... Jestli ti reálný nájezd u 10-letého auta přijde 190tis km, tak to platí pro auta velikosti tak Felicie, ne pro auto střední třídy s dieselem. Tohle má MINIMÁLNĚ 2x tolik, což ani tak by nemuselo vadit, protože tyhle motory najedou klidně milión, ale dost pravděpodobně to bude ještě bastl s nějakým problémem. Podíval bych se na to jedině s měřičem tloušťky laku, a pokud by to náhodou bylo nikdy nebourané, o čemž značně pochybuju, bral bych to jako velmi těžký polotovar s nutností investic daleko převyšujícími kupní cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.