Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

poradte nová tv

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj k vánocum si budeme kupovat novou tv,ale mnoho se v tom neviznám. Nejsem nároční jde mi spíše o kvalitní provedení a né příliš velkou cenu. Co máte třeba doma a jak jste spokojení? Koukal jsem na mall.cz tam je celkem slušný výber a mají ted akce.:)

Odesláno

Mela by vydržet déle než je záruka:). uhlopříčka kolem 100cm a nutnost nahrávání do tv. Tomuhle fakt nerozumím:(

Odesláno

No vidíš o tom jsem ani nevedel! Díky za info a co tak koukám hodne tv je v tomto smeru pozadu.

Odesláno

Hodne zalezi i na cene, DVB-T2 zacina byt hodne rozsirene i u levnejsi televize .

Smart TV je taky fajn včetne moznosti ovladani televize necim jinym nez ovladacem :D

3D asi nekazdy vyuzije

jinak ona zminene odkazy jsou spise starsiho data a uz bych rekl ze neaktualni (a nebo neprehledne )

Odesláno

Nečetl jsem všechny odpovědi - tak sorry pokud se budu opakovat - cca před 1/2 rokem jsem pořídil LG 3D CINEMA 107cm. Naprostá spokojenost. Vestavěný satelitní tuner jen jsem musel doobjednat adapter pro kartu. Má RJ45 konektor pro připojení k internetu a vlastní prohlížeč (obdoba Internet Exploreru) lze se tedy podívat i na programy na www stránkách TV společností. Výstupy/vstupy HDMI a USB umožňují připojit ext. zařízení např. FLASH USB nebo HDD, ze ketrých a na které lze nahrávat.

Součástí byla i dodávka 3D brýlí a mohu říct, že 3D efekt i v domácích podmínkách je super.

Tady je odkaz. http://www.lg.com/cz/televizory/lg-42LA690S-cinema-3d-tv

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...