Jump to content

Elektrika - schéma 306

Danulinka
 Share

Recommended Posts

Guest Ludweek

myslim ze tohle nikomu vadit nebude...je to naskenovany z knihy Jak na to a tu si muze sehnat kdekoliv jinde... nejsou to zadny tajnosti :roll

stejne si myslim ze ti nic z toho nepomuze co se tyce praskajicich zarovek...ty proste casem odchazeji takze nehledej nic v eletrice:aut

Jde spíš o to, aby se člověk vyznal v těch drátech, který k čemu vede....

Jinak knížku Jak na to... znám, jenže za novou chtějí 600,- a to se mi za ni dávat nechce.... a ani pořádně nevím, jestli za to stojí, chtělo by to spíš něco jako servisní knížku - jak co si sám opravit, když je chlap šikovný....

Knihu jsem koupil,je to určitě lepší než to rozbít, a pak lámat hlavu jak oni vlstně mají vygomaný...Navíc cena \"Slavné registrace\" ve srovnáním co mi kniha dá,je trochu někde jinde.Ale z dotazu jsem nepochopil jaké žárovky odchází.Palubové?Na to není třeba knihy ani návod el.scémata.Tak dej vědět,až tady budeš,které to tak umírají.

• 1 month later...

2 Danulinka: schema je užitečné, ale spousta věcí se dá dělat bez něj. K zapojení autorádia je potřeba mít schema zapojení konektorů ISO (a správně to zapojit).

Mlhovky by s tím rozhodně neměly souviset, buď rupla pojistka, nebo urvaná zem, nebo zoxidované kontakty, nebo prasklé žárovky (často).

Taky může být vysunutý kablík u přepínače, anebo vadný přepínač.

Z kterých Želechovic jsi?

Myslel jsem že Želechovice u Uničova.

Rádio: existují varianty zapojení konektoru ISO, ten skrytý problém může být v tom, že to vyžere baterku i při vypnutém klíči, anebo naopak zapomíná stanice.

Ty přední mlhovky to je asi samostatný problém, nesouvisí s rádiem.

Tak mnoho štěstí u oprav! A zdravím Zlínsko!

[upravil dne 18.10.05 P607Olda]