Danulinka Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Nemáte někdo schéma elektriky na P306, r.v. 94, diesel, 2.0? Občas se stává, že odchází nějaké žárovky, jenže v té směsi káblíků pod volantem se moc vyznat nedá..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Nějaká elektrika je na clubových stránkách v \"download\" pod \"306\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ano, ale musíš být řádný člen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 To už taky vidím, jenže já nejsem řádným členem.... Nemáte to někdo stažené, že byste mi to poslali mailem? Kdyby to šlo, díky moc....!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Danulinko, já třeba můžu. Ale nevím, jestli se tím neproviním proti pravidlům. To bych pak stačil já, jako řádný (platící) člen a ostatním to jen stahoval. Nemáš lepší vstoupit do klubu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 myslim ze tohle nikomu vadit nebude...je to naskenovany z knihy Jak na to a tu si muze sehnat kdekoliv jinde... nejsou to zadny tajnosti stejne si myslim ze ti nic z toho nepomuze co se tyce praskajicich zarovek...ty proste casem odchazeji takze nehledej nic v eletrice:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Mě odcházej jen žárovičky(diody) v předních parkovacích světlech a to díky tomu že je potkávací světla úplně roztaví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted August 26, 2005 Author Share Posted August 26, 2005 Jde spíš o to, aby se člověk vyznal v těch drátech, který k čemu vede.... Jinak knížku Jak na to... znám, jenže za novou chtějí 600,- a to se mi za ni dávat nechce.... a ani pořádně nevím, jestli za to stojí, chtělo by to spíš něco jako servisní knížku - jak co si sám opravit, když je chlap šikovný.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pechr Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Knihu jsem koupil,je to určitě lepší než to rozbít, a pak lámat hlavu jak oni vlstně mají vygomaný...Navíc cena \"Slavné registrace\" ve srovnáním co mi kniha dá,je trochu někde jinde.Ale z dotazu jsem nepochopil jaké žárovky odchází.Palubové?Na to není třeba knihy ani návod el.scémata.Tak dej vědět,až tady budeš,které to tak umírají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Já jsem se asi špatně vyjádřila. Potřebujeme schéma elektriky v autě, aby jsme poznali, odkud a kam který drát vede a k čemu patří. Teď se např. objevil problém - po zapojení nového autorádia přestaly fungovat přední mlhovky :-(((: myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 2 Danulinka: schema je užitečné, ale spousta věcí se dá dělat bez něj. K zapojení autorádia je potřeba mít schema zapojení konektorů ISO (a správně to zapojit). Mlhovky by s tím rozhodně neměly souviset, buď rupla pojistka, nebo urvaná zem, nebo zoxidované kontakty, nebo prasklé žárovky (často). Taky může být vysunutý kablík u přepínače, anebo vadný přepínač. Z kterých Želechovic jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Díky za tipy, čím by to mohlo být... Zkusíme to prověřit. A jinak jsem ze Želechovice od Zlína, říká ti to něco??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Alek kdyby jsi věděl, kde nějaké takové schéma sehnat, dej mi vědět, určitě by se hodilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Myslel jsem že Želechovice u Uničova. Rádio: existují varianty zapojení konektoru ISO, ten skrytý problém může být v tom, že to vyžere baterku i při vypnutém klíči, anebo naopak zapomíná stanice. Ty přední mlhovky to je asi samostatný problém, nesouvisí s rádiem. Tak mnoho štěstí u oprav! A zdravím Zlínsko! [upravil dne 18.10.05 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri.wolf Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Mám komplet schémata na CD. Jestli o to máš zájem, tak mi napiš mejla a domluvíme se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danulinka Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Rádio funguje bez problémů, asi se při jeho zapojení někde nějaký drátek vypojil, nebo co já vím :-) Zkusím projít tvé rady a uvidíme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts