Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

origo snad PURFLUX, chybu neuděláš koupí jakéhokoli značkového filtru:myslim

značkové filtry jsou schváleny pro určitý typ vozu, není chybou filtru, že se ucpe (při pravidelné výměně a odkalování), je to chyba nafty--její tekutosti za mrazu, není na škodu v zimním období přidávat do nafty speciální aditiva, která zlepší tekutost nafty za nízkých teplot, ověřený je třeba VIF zimní...

Odesláno

jj ale to je vše v pořádku, ale občas se ucpe filtr při velkých mrazech tím že je moc malá propustnost- jemné sítko filtru

Co jsem koukal v nabídce tak pod číslem kodem 190 195 nabízí za dobrou cenu Mann a Bosch

origoš v Peugeot stojí skoro 2x tolik

Odesláno

Jistota je podle VIN....jinak teď jsem taky kupoval filtry, a když porovnám asi 10 značek co už doma mám, tak nejlépe a nejúčiněji vypadá Purflux, za to ten Mann mě docela zklamal....

Odesláno

jj já jsem to napsal jaký preferuju,

proto čekám že tady na foru jsou servisáci co tomu rozumí a lidi co se vyznají, tak by mohli dát i návod jak nejlepe na výměnu, hlavně jak sundat trubici sání vzduchu vzadu kam není vidět atd.

a hlavně proč si to chci udělat sám je jistota že bude filtr vyměněn a cena: Purflex (je nejdražší s těch tří) je o 1100,- míň než v servis Peugeot :mrk

Odesláno

tak servisní v autorizáku (psalo se v jiném tématu) je ještě větší nesmyslná palba,

ale k palivový filtr originál jsem začal poptávat u jiných dodavatelů tak čekám na odpověď

náhražky jsou od 350 ale to já nechci

Odesláno

No já platil za celou servisku - ojel, filtr, palivový filtr, kabinový filtr, vzduchový filtr, desinfekce klimatizace, vše včetně práce 6300Kč (včetně DPH)? A ty píšeš jen 3900Kč za výměnu palivového filtru. Originál palivovej i s prací vyšel v autorizáku na 900Kč. Je pravda že na 2.0HDi...

Odesláno

to jsi špatně pochopil, výměna s filtrem v servisu nabídli za 2100,

asi ten rozdíl mezi tvojí ceno a mojí nabídkou bude že já poptávám na 1,6 HDI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...