Honzas Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Vzadu nemám nápis Peugeot ani číslo 306. Zadek je bez toho moc holý.Kde se dájí sehnat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Vrakoviště? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzas Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Dobrý.Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 koupíš je za pár babek u každého autorizovaného prodejce. nestojí to moc:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 U Prahy jsem jezdil do Sluštic. tel: 602366353 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 já to viděl i na benzínce v Budějicích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Původně zaslal: Peta U Prahy jsem jezdil do Sluštic. tel: 602366353 za slušticema je jeste Zlata kde je taky vrakoviste...nemas s nimi zkusenosti?? a co v tech slusticich?? jednani a ceny...dobry?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Ja nejsu pražák, já to neznám Jezdil jsem jen do Sluštic, jednání dobrý, ceny se mi nezdáli zrovna příznivé, ale neumím to srovnat s jiným vrakovištěm. Obvykle kupuji nové díly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 no uz jsem tam volal...shanim ciry predni svetla a nabidl mi repliky za 2400CZK v psarech chtel za original (pouzite) 1800 - 2000CZK podle stavu ve zlate jsou cenove tak stejne jako slustice a navic bylo jednani na urovni opice:grr o Jesenici se uz radis ani nebudu zminovat :bojim:grr:bojim:grr .. . to jenom tak na okraj k vrakovistim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel2 Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Ludweek: Ahoj, jaký jsi koupil to světlo - repliku nebo origo pouzitý. Zajímala by mě kvalita tý repliky..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Ve Zlatý jsem pár věcí kupoval na auto po bouračce a byl jsem spokojený. Ono asi záleží co po něm chceš. To víš že kvůli maličkosti za 50,- se kvůli tobě nepřetrhne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 2 driver: psal jsem o svetlech a to neni za pade jinak to byla telefonicka komunikace...rad uverim tomu ze osobni jednani je fajn 2 pavel2: nakonec jsem koupil repliku pac vsechny origo sice byly pekny ale vysviceny...s montazi nebyl skoro zadnej problem...pasuje to dobre a sviti taky dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts