Proky Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Mám takovou pochybnou otázku: mohl by mi někdo říct přibližnou cenu nakolik mě přijde oprava tohoto šrábance. Děkuji za všechny ohlasy foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 [upravil dne 5/3/06 Proky] Citovat
Vvitty Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 v prvni rade by to chtelo drobet vyklepat, ne? Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Vyklepat to nepotřebuje je jen poškrábaný lak až na plech. Kvalitně opravit Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Jel jsem ze zahrady a vedle na sedačce jsem měl štěně, a když jsem projížděl mezi ploty tak se to štěně leklo a skočilo mi na volant a jak jsem se lekl já tak jsme škubnul volantem a než jsem na štěrku zabrzdil tak jsme nabral branku a sloupek [upravil dne 25/8/05 Proky] [upravil dne 25/8/05 Proky] Citovat
oddie Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 No vyklepat to podle te fotky potrebuje docela fest, je to evidentne prohnute. Kvalitni opravu u slusnych klempiru/lakyru odhaduju na 5-6tis (vc. toho narazniku, samo). Citovat
Jirkap Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Jel jsem ze zahrady a vedle na sedačce jsem měl štěně, a když jsem projížděl mezi ploty tak se to štěně leklo a skočilo mi na volant a jak jsem se lekl já tak jsme škubnul volantem a než jsem na štěrku zabrzdil tak jsme nabral branku a sloupek Tak to je krásný příběh, ale špatný konec Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Prohlé to není to se zdá jen z tý fotky. to Jirkap: hodně špatný konec kromě pro mojí peněženku Citovat
Fusion Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Chce to sehnat přesnou barvu, buď podle kódu nebo podle míchání a zkoušky třeba v kufru a pak se poptat po někom kdo umí pěkně lakovat \"do ztracena\". Opět bacha na zloděje. Kámoška nedávno dala za vyklepnutí dveří (malá boule) a nalakování dveří (barva bez metalízy) 7000,-. Prej stála barva 5000,- ... to asi koupili barel. Ale nejspíš to bude tím že viděli 20ti letou babu Edit: podotykám, že to je Opel Vectra 89. Dveře ve stejné barvě (sv. modrá) sou tak 500,- a těch sv. modrých jezdilo snad nejvíc. Oprava stálá skoro to co to auto [upravil dne 25/8/05 Fusion] Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Tak to je celkem dost mamka platila 2000 za bouli ve dveřích Citovat
oddie Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Chce to sehnat přesnou barvu, buď podle kódu nebo podle míchání a zkoušky třeba v kufru a pak se poptat po někom kdo umí pěkně lakovat \"do ztracena\". Opět bacha na zloděje. Kámoška nedávno dala za vyklepnutí dveří (malá boule) a nalakování dveří (barva bez metalízy) 7000,-. Prej stála barva 5000,- ... to asi koupili barel. Ale nejspíš to bude tím že viděli 20ti letou babu Edit: podotykám, že to je Opel Vectra 89. Dveře ve stejné barvě (sv. modrá) sou tak 500,- a těch sv. modrých jezdilo snad nejvíc. Oprava stálá skoro to co to auto [upravil dne 25/8/05 Fusion] Leda houbeles. Co bys jako na tomhle chtel lakovat do ztracena??? Tohle je naprosto typickej priklad lakovani 2 dilu - celejch, presne ohranicenejch, jednoduchy. Nechteli byste komentovat fakt jen to, cemu rozumite? Orientacni cena v solidni, poctive lakovne je priblizne 3tis za dil. Tim nemyslim nabliti barvy u franty v garazi, kde je prach a mouchy included, tim myslim vsechny vrstvy poctive a v boxu. Samotna cena barvy tvori v te cene docela zanedbatelnou polozku. Jinak zblizka jsem to nevidel, ale podle toho, co znam, to podle me na vyklepani proste je. A s dovolenim bych to nechal na lakyrovi, a nekecal mu do toho. Protoze lakyra ma posledni slovo... osobne, kdybych neco opravoval, lakyrum to dam jen v konzervacnim zakladu uplne bez kitu, at si to dorovnaji sami - protoze kdyz jsem chvilku delal v lakovne, docela velka cast prace byla orvat po prilis aktivnich klempirich kit, a poopravit to... a nicnetusici zakaznik platil zbytecnou praci, a to dokonce 2x. Pokud se to udela v tak nejak dilne bez boxu, za dodrzeni postupu a vseho co je potreba, cena muze byt treba polovicni. Na tu 306 to dejme tomu staci. Vic ale setrit nedoporucuju, neb se to pak muze snadno vratit - napr. v tom, ze to i trouba pozna na prvni pohled, a hur se to auto pak prodava... Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Já to nechám na lakýrníkovi to je jasný. Hlavně a? to opraví tak aby to nebylo vidět. Ale mě se pořád zdá že klepat to nepotřebuje jen ty rejhy jsou až na plech. Nebudu se hádat je to jedno lakýrník rozhodne zda je potřeba klepat nebo ne. Citovat
gvg Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Protože mám na přední kapotě taky škrábanec (tentokrát od závistivců, od klíčů) a nějaký malilinký věci na více místech - kdopak poradí opravdu machra? Lze toto hodit do autor. servisu, nebo ani to není záhodno tam dávat? Citovat
Hadra Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 možná Kvapil ve Smržicích, nebo Špacír v Prostějově. Ale mám pocit, že Ti to stejně je k ničemu,že je to daleko. Citovat
Fusion Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Původně zaslal: oddie Leda houbeles. Co bys jako na tomhle chtel lakovat do ztracena??? Tohle je naprosto typickej priklad lakovani 2 dilu - celejch, presne ohranicenejch, jednoduchy. Nechteli byste komentovat fakt jen to, cemu rozumite? Já sem viděl známýho lakovat podobnej škrábanec \"do ztracena\", nevím proč, ale výsledek byl super. Jinak kdo nechce číst moj komentáře nemusí Citovat
kremenak Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 Souhlas s tím co píše Oddie, až na to, že lakovat celý díl ano, ale když tak jenom lakem. Barvou zásadně do ztracena. Tmavě modrá metalíza je prevít a těžko se přesně chytá. Pokud nastříkáš celý díl, je to často poznat. Pokud se barva roztáhne do ztracena, tak se ztratí i trochu rozdílný odstín. (vlastní zkušenost). Doporučuji stříkat v boxu, na tmavé je vidět sebemenší prach a doma nikdy tak nezameteš, aby se tam žádný nenachytal. Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2005 Odesláno 27. srpen 2005 Původně zaslal: kremenak Souhlas s tím co píše Oddie, až na to, že lakovat celý díl ano, ale když tak jenom lakem. Barvou zásadně do ztracena. Tmavě modrá metalíza je prevít a těžko se přesně chytá. Pokud nastříkáš celý díl, je to často poznat. Pokud se barva roztáhne do ztracena, tak se ztratí i trochu rozdílný odstín. (vlastní zkušenost). Doporučuji stříkat v boxu, na tmavé je vidět sebemenší prach a doma nikdy tak nezameteš, aby se tam žádný nenachytal. Takhle sem to myslel. Možná sem se špatně vyjádřil s tím \"lakováním\". Barva do ztracena a lak (průhlednej) samozřemě celej díl. Citovat
Hnipak Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Mam takovou laickou otazku k tematu - objevila se mi na kapote rejha az na plech, dokonce mirne promackla, je to teda jen om par centimetru... Ptal jsem se v autoriz. servisu, odhadli to na 9 tisic (kus kapoty a dvere), ale taky rekli ze si muzu koupit korekcni tuzku, resp. jsou dve - jedno je snad barva a druhy \"lak\" nebo co, jeste jsem to neotevrel . No davat 9 tisic se mi za takovou blbost nechce, vyklepnout bych snad zvladnul a osetril tou tuzkou taky, ale co me zajima jestli to nemuze zacit reznout a jak tomu kdyztak zabranit? Diky! Citovat
oddie Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 V autorizovaném servisu se neptej, zeptej se v normální lakovně. Jinak zásadně nedoporučuju, pokud nejste klempíři, se snažit něco vyklepávat - zdaleka to není žádná sranda, v 99% případů to ještě zhoršíte, a následná klempířská oprava pak bude dražší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.