Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Som tu znova po návšteve elektrikára.

Dobíjanie ok, ale odber 60mA. Napichol dia. Podľa neho to robí vadný snímač vlhkosti v kabíne. Vraj sa tam stále točí vrtulka. Cez vrakáč skúsim vymeniť a uvidíme či spotreba klesne.

Ďalej mi zistil vadný snímač teploty za katalyzátorom. Ľudovo je to asi lambda sonda. Čo som narýchlo pozrel na nete asi 100 - 150 eur záležitosť. Oddá sa vymeniť aj použitú, núkajú okolo 30 eur, alebo nešpekulovať a kúpiť novú?

A na záver to najlepšie, FAP na 72 percent. Vraj už mám začať špekulovať, hlavne šporiť, na výmenu. Ale to budem riešiť až neskôr.

Teraz hlavne tá elektrika. Vypadá to že som zbytočne menil alternátor. Čo už. Dám ho skontrolovať a posuniem ďalej.

Dám vedieť ako to dopadlo.

Odesláno

Keď nad tým rozmýšľam, asi ma P607Olda pravdu. Chybu snímača vlhkosti mám už asi 4 roky a zatiaľ som ju neriešil. Klima fungovala a funguje, tak sa mi snímač zdal nepodstatný. A baterku mi nevybíjalo. Tak sa mi zdá že elektrikár len zapojil dia, vymenoval čo mu ukázala, možno odmeral kľudový odber a tým skončil. Za 45 eur. Pátranie po chybe zostalo na mne. Už som z týchto automechanikov nešťastný. Už štvrtý čo som niečo chcel a vždy to dopadlo zle. Nezostáva mi nič iné len platiť značkovému servisu s neistým ale reklamovatelným výsledkom, alebo sa trápiť sám. Najhoršie keď človek nemá podmienky (garáž, jamu, zdvihák), nehovoriac o tom, keď chodím na týždňovky, ani času moc nie je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...