Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2015 Odesláno 28. únor 2015 13,7 je slusnych spis zacni resit ten odber Citovat
navy261 Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Som tu znova po návšteve elektrikára. Dobíjanie ok, ale odber 60mA. Napichol dia. Podľa neho to robí vadný snímač vlhkosti v kabíne. Vraj sa tam stále točí vrtulka. Cez vrakáč skúsim vymeniť a uvidíme či spotreba klesne. Ďalej mi zistil vadný snímač teploty za katalyzátorom. Ľudovo je to asi lambda sonda. Čo som narýchlo pozrel na nete asi 100 - 150 eur záležitosť. Oddá sa vymeniť aj použitú, núkajú okolo 30 eur, alebo nešpekulovať a kúpiť novú? A na záver to najlepšie, FAP na 72 percent. Vraj už mám začať špekulovať, hlavne šporiť, na výmenu. Ale to budem riešiť až neskôr. Teraz hlavne tá elektrika. Vypadá to že som zbytočne menil alternátor. Čo už. Dám ho skontrolovať a posuniem ďalej. Dám vedieť ako to dopadlo. Citovat
P607Olda Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Jj, takže zbytečně vyměníš vrtulku. Raději vyměň elektrikáře. Nestálo by za to přijet sem, 185 km? Jak to tak vidím. Nějaká domněnka, výměna, zase vedle. Citovat
navy261 Odesláno 14. březen 2015 Odesláno 14. březen 2015 Keď nad tým rozmýšľam, asi ma P607Olda pravdu. Chybu snímača vlhkosti mám už asi 4 roky a zatiaľ som ju neriešil. Klima fungovala a funguje, tak sa mi snímač zdal nepodstatný. A baterku mi nevybíjalo. Tak sa mi zdá že elektrikár len zapojil dia, vymenoval čo mu ukázala, možno odmeral kľudový odber a tým skončil. Za 45 eur. Pátranie po chybe zostalo na mne. Už som z týchto automechanikov nešťastný. Už štvrtý čo som niečo chcel a vždy to dopadlo zle. Nezostáva mi nič iné len platiť značkovému servisu s neistým ale reklamovatelným výsledkom, alebo sa trápiť sám. Najhoršie keď človek nemá podmienky (garáž, jamu, zdvihák), nehovoriac o tom, keď chodím na týždňovky, ani času moc nie je. Citovat
dábel 407 Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 Zdravim mam stejný problem odběr 100mA v klidu po odpojeni všeho stale stejny . co je pod stalym proudem? radio,šerlok ten nevim odkud je napajen jiny mě nenapada Citovat
vladosr Odesláno 15. březen 2015 Odesláno 15. březen 2015 no ak si povytahoval vsetky poistky a odber ti neklesol, tak ti ostavaju spotrebice , co poistky nemaju.... cize starter, alternator Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.