Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stapsik: Jaký máš motor? Ptáš se na cenu jen za díly nebo i s prací? Materiálově jsem je sehnal s pumpou za 2 000 Kč na motor RHY, práce určitě 4000 Kč nestála :aut

Odesláno

Z hlavy vím čísla na naftáky. 2.0 HDi jsou po 160 000 km (ztížené podmínky 120 000 km), u 1.6 HDi je to po 240 000 km. Ale jak jsem psal, záleží, jaký má motor, tazatel může mít benzín ...

Guest servisman
Odesláno

Nevím co řešíte ? raději občas dříve než pak motor ko. Pokud auto koupím vyměním a mám klid.

Odesláno

Ty máš 307čku, takže budeš mít RHS, tedy 79 kW s FAP. ;)

U tebe se mění po 160 000 km nebo po 10 letech, co nastane dříve. ;)

Já mám servisáka v Sadské, donesu mu díly a on mi je namontuje, nejsem odkázán na ceny, které mi řekne servis. Platím jen práci.

Servisman: Já to chápu tak, že auto už má déle, ne-li od novoty. :myslim

[upravil dne 24/10/13 19:26 od MilanF1]

Odesláno

auto mam 3 roky ale je to vyroba 2004 a tachač je 152 tis plus něaky drobny.... takže bez prace kolem dvojky trojky jo??? možná že bych taky sehnal někoho kdo by to zvladnul udělat levněji než servis no... :)

Odesláno

Při koupi jsi měl 100% jistotu, že to má ty km? Pokud ne, měl jsi měnit hned. Bůh ví, kolik to má reálně najeto :D

Můžeš zkusit najít garážistu, který to vymění levně, ale pokud by se mu to nepovedlo, bude oprava sakra drahá. Nemáš-li někoho, komu bys věřil, dej to do osvědčeného servisu třeba za těch 6 000 Kč a nemusíš ani shánět sám díly ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...