Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím, potřebuju vysvětlit trochu polopatě, jak zprovoznit měnič CD u 607. Syn mi koupil v bazaru auto, ale nějak se nám nedaří ten měnič rozchodit :-( Moc děkuji:)

Odesláno

Vítej na foru.

Pokud je měnič origo a byl funkční, tak stačí zasunout CD a na rádiu přepnout na CD měnič.. pokud ti možnost přepnutí na měnič nejde, bude nutná diagnostika ;)

Odesláno

Diagnostiku mám třeba já, ale to se ti nevyplatí ke mě jezdit, z blízkého okolí u tebe teď z hlavy netuším kdo má diag... Jinak je nutné diagnostiku přímo pro vozy Peugeot

Odesláno

Syn to ještě jednou zkusil, než odejel, a prý to hlásilo nějakou chybu CD nebo co :myslim Ale já už se teď k autu nedostanu (teda dostala bych se, ale jsme na samotě a venku je hrozná tma a já se už bojím vystrčit nos z baráku), tak si můžu opsat tu hlášku až zítra :(

Tak prý to psalo snad \"Wrong CD\"

[upravil dne 20/10/13 20:46 od Michellka]

Odesláno

Jezdím, ale bohužel příští víkend už končím sezónu. Kdyby jsi se ozvala během tohoto víkendu, tak jsme to mohli zkouknout. Škoda, před pár hodinami jsem se vrátil domů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...