soundlovers Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Nechal jsem udělat repasi poloos u pana Kotaly v Kopřivnici-Lubině, vzal za obě 5000 Kč. Důvod repase byl že vnitřní kloub u převodovky měl vůli - cvakal a dost, vnější klouby byly ok. Teď po údajné opravě je vše ok a když jsem zkusil vůli na vnitřní kloubu tak řekl že je to normální a v pořádku,vůle je jen na kratší poloose na delší vůle není. Myslím že kloub nesmí cvakat a že vlastně tu repasi ani neudělal - jde vubec udělat repase vnitřního kloubu? Venkovní kloub taky není nový prý snad jen pokovený a dokonce je vůle větší než před opravou kdy vůle nebyla žádná, má někdo s tím zkušenosti? Nebo s tím pánem? Měl jsem radeji koupit asi repasovanou Spidan...a vyšlo by to lépe...děkuji moc za rady.....foto poloos v příloze, navíc nevyměnil ani ten plechový kryt vnitřního kloubu, jen to natřel..... Citovat
soundlovers Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 co se vlastně delá při repasi poloos, co se mění a co ne? Jak dělají reopasi ve fabrice-jak to vyběhané plošky repasují? díky moc.... Citovat
brutall Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Proč jsou natřený na jedný straně ty tisícihrany? Citovat
soundlovers Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 to já taky nevím proc je natřel všiml jsem si toho až doma....mám to reklamovat? Citovat
ChouLu Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Víš jak vypadá repasovanej díl od Peugeotu? Prodaj ti novej.. Citovat
soundlovers Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 neví tedy nikdo jak je to s tou vůli na vnitřním kloubu poloosy tj u převodovky? At no nemontuji na auto a pak to bude zlé..... diky moooc Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Hmmm tomu říkám kvalitní repasovanej díl ... Vakl to mít nesmí, když to má vakl už tetko, tak to na autě asi nebude lepší ... nový poloosy nebo klouby vakl nemají... Citovat
soundlovers Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 tak asi me ten pan Kotala z Kopřivnice ošidil když to má vůli.... za tu cenu jsem mohl mit Spidan a byl klid.... 5000 vyhozeno.... Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Máš to krásně natřený, nový pásky a manžety... Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 akorát je odrezil,natřel,dal nové manžety a pásky...drahá sranda....za 1500kč by jsi sehnal starší funkční.... Citovat
soundlovers Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 jdu objet vrakače a vemu jeté poloosy, dobré poznám dle toho že nemají na zkrutu žádnou vůli je to tak, nebo je nějak jiná možnost poznat že jsou ok? díky moc Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Na jaké auto to je? motorizace a rok vyroby? Citovat
soundlovers Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 je to na auto Peugeot Partner rv 97 1,4 i KFX motor, bez ABS, poloosy mají délku cca 630 mm a 890 mm počet drážek na hřídeli 25 a 22, na krátké poloose je značná vůle na vnitřním kloubu, při zkrutu tam klepe-je tam vůle....klouby u kola jsou v pohodě, auto nikdy v plném rejdu neklepalo, ale při rozjíždění zacukávalo, chvělo se-příčina vadný kloub na vnitřní straně u převodovky. díky .... Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Za ty peníze co jsi do toho narval by jsi měl repasované vč. záruky u prodejce.. například člen Badisak www.autorozvody.cz Citovat
Agrafik Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Sebrat a normálně reklamovat. Doklad snad máš ne? A pokud ne ,i tak bych tam zajel. Citovat
brutall Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Asi bych šel za panem Kotalou, jestli to nemáš moc daleko. Podobnou skušenost mám i já. Za podobný peníze víc škody jak užitku. Jsou podnikatelé a podnikavci. Je lepší na všechno si brát doklad. Citovat
brutall Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Je zajímavý, že v mém případě byla použita také stříbřenka...l:blicismajlik Citovat
P607Olda Odesláno 21. říjen 2013 Odesláno 21. říjen 2013 Píšeš \"Teď po údajné opravě je vše ok\" - takže je vše OK, anebo jsi nespokojen? Zajdi v klidu za panem Kotalou a nechej si vysvětlit, jak on dělá repase, co tam mění a co ponechá. A pak to sem napiš. Také si zjisti (případně ať sem napíše, kdo to ví), jestli kloub může mít vůli, anebo ne. Ono je lehké, někoho odsoudit. Tak si příště rozmysli, zda koupíš repasované, případně repasované od renomovaného dodavatele, anebo nové. A za jakou cenu. [upravil dne 21.10.2013 13:20 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.