Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém se zavíráním dveří kufru. Dle pc je kufr otevřen a fyzicky je zamčen. Tudíž nejde auto zamknout, nebo se dostat do kufru normálním způsobem. Na diagnostice vše funguje jak má a fyzicky je zámek taky v pořádku, takže někde bude nejspíš prokleplej kabel. Neřešil jste to už někdo? Budu rád za jakýkoliv nápad či radu. Jedná se o auto P807 2,2Hdi rv 2004.

Děkuji Jirka.

Odesláno

Spínač zámku se zdá, že funguje jak má. Ale nejspíš to vypadá na nějaký přerušený kabel. Když s tím správně zahýbu v tý průchodce co je ze dveří do auta, tak to začne zas na chvíli fungovat. Jinak se mi to stalo i za jízdy, že to najednou začalo cvakat a od tý doby to bylo jako otevřený.

Odesláno

Mne to robi tiez, ale len vtedy ked spustim ostrekovac zadneho skla. Niekde to zateka a skratuje. Ked za dva dni vyschne tak funguje vsetko, kym zase nepustim ostrekovac.

Odesláno
Spínač zámku se zdá, že funguje jak má. Ale nejspíš to vypadá na nějaký přerušený kabel. Když s tím správně zahýbu v tý průchodce co je ze dveří do auta, tak to začne zas na chvíli fungovat. Jinak se mi to stalo i za jízdy, že to najednou začalo cvakat a od tý doby to bylo jako otevřený.

Sobotka,tak to je kousek od JC,kde tam bydlíš?

Jináč jsi si víceměně odpověděl sám,rozdělej tu průchodku a tam to zkontroluj,bude tam asi prasklý drát.

Ted jsem to samé řešil švagrové na Toledu v kufru,taky přelámané dráty,tak jsem časti musel vystřihnout a nahradit novými,Seat chce za půlmetrový svazek kabelů s konektory 1400

Odesláno

Bydlím v Oseku u Sobotky. No to jsem právě nechtěl slyšet. Doufal jsem, že to bude něco jednoduššího, než zkoumat ty kabely v tý průchodce :-(. Ale kouknu na to a pak se uvidí.

Odesláno

Tak to vypadá, že je vyřešeno. Byl špatný motorek v zámku pátých dveří. Od včerejší výměny samotného motorku vše funguje jak má. Snad to tak i zůstane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...