Foja Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Ahoj, mám problém se zavíráním dveří kufru. Dle pc je kufr otevřen a fyzicky je zamčen. Tudíž nejde auto zamknout, nebo se dostat do kufru normálním způsobem. Na diagnostice vše funguje jak má a fyzicky je zámek taky v pořádku, takže někde bude nejspíš prokleplej kabel. Neřešil jste to už někdo? Budu rád za jakýkoliv nápad či radu. Jedná se o auto P807 2,2Hdi rv 2004. Děkuji Jirka. Citovat
Foja Odesláno 18. říjen 2013 Autor Odesláno 18. říjen 2013 Spínač zámku se zdá, že funguje jak má. Ale nejspíš to vypadá na nějaký přerušený kabel. Když s tím správně zahýbu v tý průchodce co je ze dveří do auta, tak to začne zas na chvíli fungovat. Jinak se mi to stalo i za jízdy, že to najednou začalo cvakat a od tý doby to bylo jako otevřený. Citovat
JaRoY Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Mne to robi tiez, ale len vtedy ked spustim ostrekovac zadneho skla. Niekde to zateka a skratuje. Ked za dva dni vyschne tak funguje vsetko, kym zase nepustim ostrekovac. Citovat
Milan+ Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Spínač zámku se zdá, že funguje jak má. Ale nejspíš to vypadá na nějaký přerušený kabel. Když s tím správně zahýbu v tý průchodce co je ze dveří do auta, tak to začne zas na chvíli fungovat. Jinak se mi to stalo i za jízdy, že to najednou začalo cvakat a od tý doby to bylo jako otevřený. Sobotka,tak to je kousek od JC,kde tam bydlíš? Jináč jsi si víceměně odpověděl sám,rozdělej tu průchodku a tam to zkontroluj,bude tam asi prasklý drát. Ted jsem to samé řešil švagrové na Toledu v kufru,taky přelámané dráty,tak jsem časti musel vystřihnout a nahradit novými,Seat chce za půlmetrový svazek kabelů s konektory 1400 Citovat
Foja Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 Bydlím v Oseku u Sobotky. No to jsem právě nechtěl slyšet. Doufal jsem, že to bude něco jednoduššího, než zkoumat ty kabely v tý průchodce :-(. Ale kouknu na to a pak se uvidí. Citovat
Foja Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 Tak to vypadá, že je vyřešeno. Byl špatný motorek v zámku pátých dveří. Od včerejší výměny samotného motorku vše funguje jak má. Snad to tak i zůstane. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.