Přejít na obsah

Foja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Sobotka
  • Stát
    Česká republika

Foja's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Foja

    Zavírání pátých dveří

    Tak to vypadá, že je vyřešeno. Byl špatný motorek v zámku pátých dveří. Od včerejší výměny samotného motorku vše funguje jak má. Snad to tak i zůstane.
  2. Foja

    Zavírání pátých dveří

    Bydlím v Oseku u Sobotky. No to jsem právě nechtěl slyšet. Doufal jsem, že to bude něco jednoduššího, než zkoumat ty kabely v tý průchodce :-(. Ale kouknu na to a pak se uvidí.
  3. Foja

    Zavírání pátých dveří

    Spínač zámku se zdá, že funguje jak má. Ale nejspíš to vypadá na nějaký přerušený kabel. Když s tím správně zahýbu v tý průchodce co je ze dveří do auta, tak to začne zas na chvíli fungovat. Jinak se mi to stalo i za jízdy, že to najednou začalo cvakat a od tý doby to bylo jako otevřený.
  4. Ahoj, mám problém se zavíráním dveří kufru. Dle pc je kufr otevřen a fyzicky je zamčen. Tudíž nejde auto zamknout, nebo se dostat do kufru normálním způsobem. Na diagnostice vše funguje jak má a fyzicky je zámek taky v pořádku, takže někde bude nejspíš prokleplej kabel. Neřešil jste to už někdo? Budu rád za jakýkoliv nápad či radu. Jedná se o auto P807 2,2Hdi rv 2004. Děkuji Jirka.
  5. Foja

    Displej 406

    No hura.Tak tady je teda jeste jedno foto.Jinak podle svetel je to novej model,ale mam jeste packy pod volantem pry jako ve starem typu.Nejde mi tam tempomat.
  6. Foja

    Displej 406

    Tak tady uz se mi to snad povede aby se ta fotka ukazala.
  7. Foja

    Displej 406

    1. foto
  8. Ahoj,mam problem s displejem.Je to displej na palubni pocitac a na radio.Je umisteny na stredovem panelu nad ovladanim automaticke klimatizace.Vylila se mi do nej vune do auta a pomalu prestaval psat.Tak jsem ho rozebral a vycistil a je to porad stejne.Nevite nekdo,jestli se necha nekde nejak a za kolik opravit,nebo sehnat nejaky jiny?A taky jak je to s radiem,jestli neni nejak svazany s origo radiem.Nerad bych koupil jiny a zjistil,ze v mem aute nejde.Diky za jakoukoliv radu.Hodim sem fotky pro upresneni o jaky displej jde.
×
×
  • Vytvořit...