wooody Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 zdravím, jak je možné že když je telefon v roamingu nevydrží 50% baterie přes noc, když se nepoužívá? když sem v čr je vše v pořádku, to nechápu, jedná se alcatel 992D, někdo s podobným problémem? nebo netuší čím by to mohlo být Citovat
AnotherOne Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 V roaming telefón hľadá domácu sieť. Citovat
wooody Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 aha, a kord když v něm jsou 2 sim, tak je ta 2x takový Citovat
Lihous Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 A nebo pokud jde zakazat automaticke vyhledani site/v zahranici si pak musite zvolit kterou budete chtit a s tou volat. /Jen napad/ Citovat
Almanil Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 To se mi nějak nezdá, když jsem někde v zahraničí tak se mi telefony zatím vždycky vybíjely stejně jako u nás v republice. Jestli byla nějaká změna, tak jsem si ji rozhodně nevšiml. Chápal bych to možná, někde na hranicích, kde by telefon přihlašoval na střídačku na domácí vysílač a poté zase na roamingový. Ale nejsem expert, mé poznatky jsou jen subjektivním pozorováním Citovat
wooody Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 No v pohranici to neni, jedna se z 90% o Hamburg, tedko v cr mi pres noc zmizlo 8% Citovat
Almanil Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Jestli se ti náhodou nespouští nějaký proces na pozadí, když jsi v zahraničí. Mělo by to jít zkontrolovat přes statistiku využití baterie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.