Hadra Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Ahoj, tak dneska v poklidu přijedu z práce a ejhle - u dědu, který bydlí vedle ( P607 Olda ví ) nový svod + cca 6bm žlabu. Materiál odhadem cca 800Kč. Když jsem to viděl, tak mně málem ranila mrtvice, kvalita materiálu naprosto na hovno, po tom, co jsem vylez na střechu, tak i kvalita práce totálně na hovno. Klempíř nejsem, nicméně bych to udělal o 1000% líp. No nakurvený neskutečně. Přijeli chlapi s dodávkou, že prej rýna stojí za houby a že to udělají. Tak 78 letej děda, že teda jo....nakonec za 17500Kč ! Dal jim 1750 korun s tím, že přijedou zítra. Nadal jsem mu, krev ve mně vřela, ale hlavně nevím co s tím. On mi poradil, že kdyby přijeli, tak ať manželka řekne, že je v nemocnici. Co mám čekat, že manželce zlámou nohy a vyberou nám barák, zničí auto atd? Volal jsem na policajty, kde mi dali číslo na lítačku s tím, že když uvidíme pohyb podezřelých osob ať voláme, jinak nic nemůžou dělat. Smlouva není podepsaná, to je všechno. Spíš to píšu pro výstrahu, informujte seniory ať si dávají na moravě bacha. Děda je vážně vůl, na to se nedá nic jinýho říct.Hlavně že čumí neustále na televizi a vidí, kolik průserů na důchodce se děje. Citovat
Neon Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Tyjo, chápu, že to v tobě asi vře ... ale nějak to není moc srozumitelný. Dvakrát jsem si to přečetl, ale prostě nechápu co se vlastně stalo, nebo respektive, co jsi chtěl říct ... Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 chápu,však je má zaplacený 1750Kč je akorát..no jo senioři jsou nepoučitelny...:bojim Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Nepochopil jsem hlavne proc jim vubec daval nejaky prachy predem ... Citovat
Guest servisman Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Drobet jsem pochopil ,ale kdyby řekl nic jsem si neobjednal tak čus. Citovat
Šalda Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Taky u nás před barákem minulej rok zastavila dodávka akorát když sem čistil okapy, a že je máme prý ( což je bohužel pravda:D) ve špatném stavu, a že nám udělají nové za super cenu, tak sem je trohu rychle vypakoval a byl klid. Pokud rozumím tomu co píšeš, že si mají dojet pro zbytek peněz za i tak špatně odvedenou prácu, tak by mě napřed zajímalo zda s nimi děda sepsal nějakou smlouvu o dílo, tak potom zaleží taky jak je formulovaná, pokud tedy nějaká vůbec je, o čemž pochybuju, a pokud není, tak si nachystej ke dveřím tyčku a až dojedou tak je žeň až do další vsi;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Uf, ctu to potreti a zjistuju, ze nechapu vubec nic - pises ze uz to na baraku je, proc tedy prijedou zitra ? Cele mi to nejak nedava smysl ... Citovat
ozzy1 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 přesně to samé podobní filutové provedli sousedovi ve Štipoklasích.8 m žlabu a 3 m svodu, 1 S koleno a výtok dole bratru 17000,-. Možná by stálo za to, vymluvit se na to, že u Vás byl na návštěvě,,dementní,, strýc, který není svéprávný a že u vás už není nebo něco takového.A nebo jak napsal servisman. Citovat
ozzy1 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 StibTo-dílo hotovo,pouze si přijedou pro piňonze. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Jo uz chapu ... Tak ale zkusenost neni kompletni, treba doplnit zitrejsi dohru Citovat
Hadra Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Přijeli, navrhli že udělají nové svody a řekli nějakou cifru, nevím. Asi 1750. Tak udělali, potom řekli, že to bylo za metr. Děda jim dal 1750 a oni že si pro zbytek přijedou zítra. Nadal jsem mu, zavolal na policajty a mám je kontaktovat kdyby přijeli. jenže....já bydlím hned vedle, mamina je na mateřské a milej dědek vymyslel, že kdyby přijeli, ať jim řekne, že není doma. A já nevím, co mám od takovýhle zmetků čekat. Smlouvu s nima nepodepsal, prostě podomní klempíři, co jezděj po důchodcích, opravujou neskutečně kurevským způsobem a chtějí horentní sumy. Od jednoho zámýho zblbli otce, zatlačili ho do baráku a sápali se po televizi, hodinkách atd....až jim ty peníze dal. Citovat
Medvěd Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Je nějaká písemná smlouva? Pokud ne - smolíček pacholíček, pokud ano - verze s dementním strýcem se mi dost líbí. Přinejhorším ať si dílo odvezou (ale to pak asi bude chybět původní okap ...) Citovat
Sagic Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Doklad na těch 1750 Kč co bylo zaplaceno děda dostal? Jestli jo, tak tam dopiš nulu a je to Citovat
Šalda Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Mohli bysme se domluvit a zítra přijet na návštěvu na kávu a potom na velmi příjemnej pokec s pány od okapů Citovat
Hadra Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 No nedostal samozřejmě žádný doklad....víc peněz neměl tak odjeli pryč. A ani neví jestli přijedou zítra nebo pozítří, neví hodinu, nic... Tak já nevím jestli mám dřepět doma a čekat na ně, fakt nevím. Citovat
Sagic Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Jinak podobný bylo s moji babi, chtěla opravit schody na terasu (muselo to být hned ) tak ji někdo dohodil zedníka, co takto jezdí. No opravil schody za pár stokorun, pak že ta zítka terasy by taky chtěla opravit, pak že ta dlažba na terase je zašlá, skončilo to třemi příživníky, kterým babi vyvářela obědy, vydlážděním příjezdové cesty ke garáži, ačkoliv auto nevlastní a účtem za více než 10tis To vše se stihlo za týden Citovat
ozzy1 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Medvěde, okapy odvézt nemohou jestli není smlouva. To by byla krádež. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.