Šalda Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Držák telefonu mám hned nad rádiem, to je fakt, ale prostě hned jakmile zapojím kabel tak to chrčí, mobil jsem zkoušel dávat na dosah kabelu od rádia na všechny směry a nic. Citovat
koblih69 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Hm no musíme nějak rozlišit jeslti to dělá mobil nebo ten adaptér, takže vyzkoušej jiný mobil na tenhle zdroj umístěný v tom držáku + jiný CAR adaptér s tímhle mobilem. A mohlo by pomoc přizemnit kostru rádia Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Tak adaptérem to asi nebude, mám teď 2 dny novej protože ten první odešel do věčných lovišť, a dělá to taky, ještě zkusím ale pro jistotu i jinej mobil. Jinak to mě taky štve, předtím jsem měl nabíječku 1000mA a zvládala mobil nabíjet i při zaplé navigaci, sice jen cca 5% navrch za 20 minut ale zvládala, teď mám zase 1000mA a za 20 minut při zaplé navigaci o 5% dolů, oni si fakt na obalech píšou chtějí, budu muset sehnat nějakou jinou, asi nejlépe origo:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Hm to je teda dost blbý, vypadá to, že to ruší telefon Vyndej rádio, přizemni ten kovový obal tlustým kabelem někam poblíž na konstru a zkontroluj kablík od antény jestli není u konektoru nějkaý zlomený, nebo přerušené stínění a pod. Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Kabel od antény je dáván novej před 1.5 rokem, auto totiž nemělo ani rádio ani anténu, takže jsem to musel vše dodělat. Ale díky za rádio, zkusím rádio vydělat a podívat se co a jak, i když to bude porod, protože sem ho asi před měsícem zkoušel vyndat pomocí origo plíšků a nic, musel jsem ho tam totiž tehdy asi nějak nacpat, pořád mě vyjíždělo ven, ale zkusím to znovu, snad se zadaří Citovat
koblih69 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Je ten kabel kvalitní? Není to nějaký obyč s mizerným stíněním? Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Nevím podle čeho se pozná kvalitní, kupoval jsem ho v prodejně auto-hifi In-car v Brně za cca 220.- Ale vypadal dobře, ještě se podívám na střechu na upevnění kde je přidělán prut, možná bude chyba tam. Citovat
koblih69 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 No to takhle asi nerozhodneme. Musím mít slušný průměr jádra a kvalitní opletení (stínění) prostě né pěk vlásků dvěma řadama ... na střechu koukni, třeba nemá anténa protiváhu - stínění nemá u antény kontakt na kostru auta. Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Myslím že stínění měl dobrý, ale podívám se na tu střechu, třeba to bude tam nějaký šoatný, a kdyžtak vytáhnu rádio, každopádně díky za rady:super Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 a to ti chrastí rádio když ho máš zapnutý,nebo vypnutý Citovat
Šalda Odesláno 16. únor 2014 Autor Odesláno 16. únor 2014 Jen když ho mám zaplý Prostě to šumí jako když máš slabej signál. Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 tak ho nech vypnutý a poslouchej CDčko:D Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 jasný chápu,nemusíš mi to dvax psát,číst ještě umim:D Citovat
Šalda Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 Tak za necelej měsíc mě opět čeká STK, a jelikož ještě bude zima, můžu přijet na letních? Zimní mají totiž vzorek tak 3,5mm, což je na zimní málo. A letní mám téměř nový, najeto tak cca 10tkm. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 ano můžeš taky jsem byl na STK na letních Citovat
Šalda Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 Tak díky za info, teda pokud za měsíc nenapadne sníh, to bych na letních nemohl Citovat
Šalda Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Tak v pátek na STK, jsem zvědav jak dopadnu, jinak tam jedu na zimních, i když mají jen cca 3,5mm vzorek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.