Ivouš Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 čau kluci mám opět problém, brácha má LED TV Samsung uhlopříčka nějak 80,stáří 1-2 roky. má v domě 3 televize ledky jedou Ok,vše napojeno ze stejné antény.Ale tahle jedna co má v kuchyni tak zlobí. hodně často mu dělá tohle: Pozemnní vysílání 1 a 3 multiplex programů jede ok (úroveň bitové chyby a kvalita signálu). Ale zlobí ho ! 2. multiplex ! : Problémy co mu ten 2 multiplex dělá na TV 1.Zvuk jede OK ale místo obrazu vysílání je tam jenom reproduktor (jako kdyby poslouchal rádio) 2.Nebo mu vysílání se zvukem jede ale kostičkuje to někdy míň někdy víc. 3. Ukazuje to při problémech programů 2 multiplexu kvalitu signálu 90 % ale úroveň bitové chyby šíleně skáče stupnice třeba ze 20 na 90 atd. pořád. Aktualizace software si stahoval do TV a stále stejné. Na ten stejnej kolax zkoušel napojit jinou TV samsung a všechny multiplexy i ten 2 u té druhé TV jeli OK bez problémů. CHyba je někde v té televizi. Připomínám všechny tv v domě jedou ok díky za názory. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Ta televize muže mít slabší citlivost tuneru a proto to dělá jen u ní a u ostatních ne, nejjednodušší řešení je poladit antenu aby se vylepšil signál Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Jak je realizován rozvod? Jaké jsou použity kabely? Jaké rozbočovače? Jde o to, že na tyhle věci jsou ty digi distribuce fak hodně citlivý. Stačí málo, a dostane se to pod hranici potřebného datového toku a kostička je na světě. Opravdu může být signál nepatrně pod hranicí použitelnosti a televizory to schropnou v rámci tolerancí a najde se kus, který to už i když je v toleranci neschroupne. Osobně bych zkusil vyřadit rozbočovače a připojit to napřímo. Já měl tenhle problém na UPC... Nakonec jsem z ANT cesty musel vyřadit VCR, ačkoli jsem předpokládal, že tam je jakýstakýs předzesilovač. A nejspíš tam i je, leč digi distribuci to doprasí k nepoužitelnosti a na analogu to chodí skvěle. Citovat
Ivouš Odesláno 12. říjen 2013 Autor Odesláno 12. říjen 2013 na přímo z domovního zesilovače ALCAD se to taky zkoušelo stále stejné problémy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.