Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

:D  Cela Europa ma 11CD  :D

CD 1: France
CD 2: Spain, Portugal
CD 3: Italy
CD 4: Netherlands, Belgium, Luxembourg
CD 5: Austria, Switzerland
CD 6: Germany
CD 7: United Kingdom, Ireland
CD 8: Norway, Sweden, Finland, Denmark
CD 9: Czech Republic, Slovenia, Slovak Republic, Hungary, Poland
CD 10: Moldova, Ukraine, Estonia, Latvia, Belarus, Lithuania
CD 11: Serbia, Macedonia (F.Y.R.O.M), Bosnia Herzegovina, Romania, Bulgaria, Greece, Croatia, Kosovo, Montenegro, Albania

Vsetky mapy sa daju stiahnut zadarmo...

Upraveno uživatelem xpetrix
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jasně .... proto se přece linky posílají přes SZ :-)))))

Odesláno (upraveno)

Ano zadarmo,kazdy to stahuje a pouziva na vlastnu zodpovednost.A kto vie aj hladat,tak to nechodi tu ziadat.

Upraveno uživatelem xpetrix
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

hosi jine vlakno jsem nenasel tak to pisnu tady. Jde ta navigace otocit?  myslim to tak ze  si navolim navigaci a jak jedu tak mi to cestu ukazuje smerem dolu , misto aby to ukazovalo nahoru. zkousel jsem to v nastaveni ale nikde nic

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj.trosku obnovym tohle tema.koupil jsem si lanciu phedra a mam rt3 s verzi 5.41,potreboval bych to aktualizovat,procetl jsem nejruznejsi fora a nasel na ulozto soubor pro aktualizaci,vypalil a zkusil nainstalovat ale nic se nedelo.asi bych potreboval nejaky odkaz kde sezenu osvedcenou verzi pro aktualizaci a mozna i cestinu?mapy mam (rodice maji taky lanciu kde je sw 5.5D a mapy maji).diky vsem za slusne odpovedi.Franta

Odesláno

....asi bych potreboval nejaky odkaz kde sezenu osvedcenou verzi pro aktualizaci a mozna i cestinu?

Máš SZ, vše ostatní toto vlákno.

Odesláno (upraveno)

Ahoj.trosku obnovym tohle tema.koupil jsem si lanciu phedra a mam rt3 s verzi 5.41,potreboval bych to aktualizovat,procetl jsem nejruznejsi fora a nasel na ulozto soubor pro aktualizaci,vypalil a zkusil nainstalovat ale nic se nedelo.asi bych potreboval nejaky odkaz kde sezenu osvedcenou verzi pro aktualizaci a mozna i cestinu?mapy mam (rodice maji taky lanciu kde je sw 5.5D a mapy maji).diky vsem za slusne odpovedi.Franta

Fando, jak psal Sawoy, nežere to "ervéčka". Přečti si jeho příspěvky a určitě se ti to povede, stejně jako mě.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

potřebuji pomoc.pročítám forum a mam z toho guláš.může mi někdo poslat link na češtinu pro rt3 monochrom s navi?mam v5.41 aspon eda podle cd co jsem k tomu dostal.díky moc

Odesláno (upraveno)

potřebuji pomoc.pročítám forum a mam z toho guláš.může mi někdo poslat link na češtinu pro rt3 monochrom s navi?mam v5.41 aspon eda podle cd co jsem k tomu dostal.díky moc

Máš SZ 

Edit: ale koukám že máš monochrom .... tak to není ono. Pokud vím tak jedině milhaus65 nebo firmy jako menucesky, navigacecesky ...

Upraveno uživatelem Sawoy
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý deň 

Rád by som poprosil o funkčný link na najaktualnejsie mapy a taktiež aj o slovenčinu alebo čestinu (konfiguračné CD)

do RT3 ver 6.62. Písal som už aj užívateľovi petertn1 ale nejak sa mi neozýva. Kupil som si ako novácik peugeot 407SW a bol by som velmi vďačný ak by ste mi niekto pomohol keďže mometálne je to po nemecky a bez map.

Vopred Ďakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...