Ajap Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 (upraveno) Ano, je to legrace, hahaha. Taky jsem se až za břicho popadal, když jsem se koukal na inzeráty, abych si udělal představu o ceně... Děkuju za plodné příspěvky, obrázek o ceně už mám. Upraveno 2. únor 2018 uživatelem Ajap Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 Vidis a stacilo se podivat na podobne inzeraty. Kdo by to byl rekl ze to bude nejlepsi reseni Citovat
Ajap Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 Prosím tě, buď tak hodnej - já se ptal na zkušenost, o kolik snižujou cenu auta dolíčky od krup. Takže "podobné inzeráty" jsem si samozřejmě prošel ještě dřív, než jsem ten dotaz položil a tady jsem hledal odpověď, kolik bych asi měl z té ceny sundat. Oceňuju snahu o vtip, ale když řeším citlivé téma typu rodina vs peníze, tak opravdu smysl pro humor nemám. Tohle vlákno už je teď ale stejně zabitý. Citovat
P607Olda Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 Inzeráty vypovídají jen o tom, kolik by prodávající rád dostal. Nic o tom, za kolik se auto nakonec prodá. Péťa a Ajap ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.