skuci Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 čus lidi, mám na Vás dotaz... včera a dnes ráno bez života totál :-/ ale otočení startérem, takže startování přes kabely.... dotaz na Vás nevíte jak je to se zárukou na baterku, zda je v rámci klasické 2 roky nebo je tam trošku něco jinak a pak další dotaz je bezúdržbová? nebo je potřeba kontrolovat hladinu vody, případně kudy ji tam lít, protože pod tim svazkem kabelů to fakt nelze najít :-( Citovat
Neon Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Záruka je 2 roky. A bezúdržbovou už asi v 508mít budeš - to poznáš, po odklopení deklu, jestli jsou tam odšroubovávací otvory na dolití ... To je klasika, při prvních mrazících se starší baterky odporoučej ... to je lepší, než testovačka Citovat
skuci Odesláno 3. říjen 2013 Autor Odesláno 3. říjen 2013 no otvory jsem tam nikde právě nenašel ale je možný že jsou pod těma kabelama co jsou pevně přidělaný. jako hele docela gool no, včera když jsem sednul do auta, tak to mělo najeto přesně 50.000km a nenastartoval a k tomu v provozu lehce přes 2 roky a odejde jo? no to se soudruzi ve Francii posrali tam dávat takový sračky baterky ne? Citovat
stefano Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Akumulátor je bezúdržbový. Životnosť dnešných akumul. je v priemere 5 rokov a s oveľa viac km ako máš najazdené Ty. Aj keď automobilky montujú spravidla značkové akumulátory, občas sa stane, že odíde oveľa skôr, tak ako je to v Tvojom prípade. Skús ho nabiť a ak to nepomôže, tak musíš kúpiť nový. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Hm asi výrobní vada... normálně reklamuj. Citovat
Neon Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Po více, než dvou letech reklamovat? To je asi blbost ... jestli vydržela 2 roky, tak to není mnoho, ale taky jsem jednu takovou měl. Ale 4-5 lety by měla vydržet ... Citovat
skuci Odesláno 3. říjen 2013 Autor Odesláno 3. říjen 2013 no zkoušel jsem to nabíjet a normálně nabíječka hlásila že je vybitá, a asi po hodině nabíjení že je nabitá na plno a nešlo to přesto nastartovat takže chyba bude asi v té baterce... nevíte kolikátka tam bude asi 74 nebo tak nějak než se v tom začnu vrtat a přijdu na to, jak z toho odendat tu změň kabelů, než se dostanu k baterce Citovat
MJSytic Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Těžko říct bez VINka, ale co koukám, tak je uvedená 60 a 70 Citovat
stefano Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Kúp 77Ah, u vás môže stáť 2500 Kč ( Varta Silver, Bosch S5) a máš po starostiach. Auto je po záruke, takže máš ďalšiu investíciu. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 no zkoušel jsem to nabíjet a normálně nabíječka hlásila že je vybitá, a asi po hodině nabíjení že je nabitá na plno a nešlo to přesto nastartovat takže chyba bude asi v té baterce... nevíte kolikátka tam bude asi 74 nebo tak nějak než se v tom začnu vrtat a přijdu na to, jak z toho odendat tu změň kabelů, než se dostanu k baterce Připoj to na nějakou naormální nabíječku \"co nic neříká\" Citovat
skuci Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 tak záhada opravena... koupena nová baterka... z původní ceny cca 2500Kč po předložení klubové kartičky se cena snížila na hezkých 1420Kč, takže super... přikládám pár fotek z demontáže Citovat
machulda Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Tu baterku si kupoval v Kelly, nebo kde dávaj takový pěkný slevy? Počítam že jak přijdou větší mrazy, tak budu tak shánět:nevim Citovat
zedik Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 ahoj skuci, tak me taky nekdy na jare odesla baterka do vecnych lovist. rano prijdu k autu v garazi, odemknu, chci nastartovat a nic. tak se snazim jeste chvili a nic, jelikoz jeste byla zaruka, tak jsem volal servis, za necelou hodku dorazil technik, potrasli jsme si rukama na uvitanou a ja v klidu nastartoval presto baterku premeril a durazne doporucil cestu do servisu na vymenu bat. pred nedavnem odesla spojka a ted aktualne vymena loziska. tak drzim palce, at ta baterka je to posledni. Citovat
brutall Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 EXIDE jsou jedny z nejlépe hodnocených autobaterií, né li nejlepší. Že by 508mičky pokračovaly v záhadné elektroinstalaci, jako tomu je u předchozích modelů? Citovat
stefano Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Zaujímavé. Táto origo EXIDE je asi špeciáne vyrábaná pre toto auto, lebo EXIDE 70Ah 720A v predaji vôbec nie je. Citovat
skuci Odesláno 11. říjen 2013 Autor Odesláno 11. říjen 2013 zedik: kolik máš najeto, že už takové závady? :-/ stefano: tuším že to byla Varta Citovat
zedik Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Skuci, mam najeto lehce pres 90tis. Nemyslim, ze bych byl na auto nejaky ras. Je to skoda, takovy krasny auto, v necem me trochu zklamalo. Citovat
skuci Odesláno 14. říjen 2013 Autor Odesláno 14. říjen 2013 90tis. je sice dost ale furt velmi málo... jako taky mám pár věcí, který bych nečekal od \"vrcholného\" modelů Peugeotu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.