Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus lidi, mám na Vás dotaz... včera a dnes ráno bez života totál :-/ ale otočení startérem, takže startování přes kabely....

dotaz na Vás nevíte jak je to se zárukou na baterku, zda je v rámci klasické 2 roky nebo je tam trošku něco jinak a pak další dotaz

je bezúdržbová? nebo je potřeba kontrolovat hladinu vody, případně kudy ji tam lít, protože pod tim svazkem kabelů to fakt nelze najít :-(

Odesláno

Záruka je 2 roky. A bezúdržbovou už asi v 508mít budeš - to poznáš, po odklopení deklu, jestli jsou tam odšroubovávací otvory na dolití ...

To je klasika, při prvních mrazících se starší baterky odporoučej ... to je lepší, než testovačka :)

Odesláno

no otvory jsem tam nikde právě nenašel ale je možný že jsou pod těma kabelama co jsou pevně přidělaný.

jako hele docela gool no, včera když jsem sednul do auta, tak to mělo najeto přesně 50.000km a nenastartoval a k tomu v provozu lehce přes 2 roky a odejde jo? no to se soudruzi ve Francii posrali tam dávat takový sračky baterky ne?

Odesláno

Akumulátor je bezúdržbový. Životnosť dnešných akumul. je v priemere 5 rokov a s oveľa viac km ako máš najazdené Ty. Aj keď automobilky montujú spravidla značkové akumulátory, občas sa stane, že odíde oveľa skôr, tak ako je to v Tvojom prípade. Skús ho nabiť a ak to nepomôže, tak musíš kúpiť nový.

Odesláno

Po více, než dvou letech reklamovat? To je asi blbost ... jestli vydržela 2 roky, tak to není mnoho, ale taky jsem jednu takovou měl. Ale 4-5 lety by měla vydržet ...

Odesláno

no zkoušel jsem to nabíjet a normálně nabíječka hlásila že je vybitá, a asi po hodině nabíjení že je nabitá na plno a nešlo to přesto nastartovat takže chyba bude asi v té baterce... nevíte kolikátka tam bude asi 74 nebo tak nějak než se v tom začnu vrtat a přijdu na to, jak z toho odendat tu změň kabelů, než se dostanu k baterce :D

Odesláno
no zkoušel jsem to nabíjet a normálně nabíječka hlásila že je vybitá, a asi po hodině nabíjení že je nabitá na plno a nešlo to přesto nastartovat takže chyba bude asi v té baterce... nevíte kolikátka tam bude asi 74 nebo tak nějak než se v tom začnu vrtat a přijdu na to, jak z toho odendat tu změň kabelů, než se dostanu k baterce :D

Připoj to na nějakou naormální nabíječku \"co nic neříká\" ;)

Odesláno

tak záhada opravena... koupena nová baterka... z původní ceny cca 2500Kč po předložení klubové kartičky se cena snížila na hezkých 1420Kč, takže super... přikládám pár fotek z demontáže

20131003_142052_resized.jpg

20131003_142100_resized.jpg

20131003_142107_resized.jpg

20131003_142112_resized.jpg

20131003_142115_resized.jpg

Odesláno

Tu baterku si kupoval v Kelly, nebo kde dávaj takový pěkný slevy? Počítam že jak přijdou větší mrazy, tak budu tak shánět:nevim

Odesláno

ahoj skuci, tak me taky nekdy na jare odesla baterka do vecnych lovist. rano prijdu k autu v garazi, odemknu, chci nastartovat a nic. tak se snazim jeste chvili a nic, jelikoz jeste byla zaruka, tak jsem volal servis, za necelou hodku dorazil technik, potrasli jsme si rukama na uvitanou a ja v klidu nastartoval :o

presto baterku premeril a durazne doporucil cestu do servisu na vymenu bat.

pred nedavnem odesla spojka a ted aktualne vymena loziska. tak drzim palce, at ta baterka je to posledni.:papa

Odesláno

EXIDE jsou jedny z nejlépe hodnocených autobaterií, né li nejlepší. Že by 508mičky pokračovaly v záhadné elektroinstalaci, jako tomu je u předchozích modelů?:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...