Guest jirkapp Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Nemáte někdo manuál na 1,6hdi 110HP. Třeba knIhu Jak na to, já ji mám , ale není tam 1,6 HDI. mÁTE NĚDKO NĚJATÝ TYP. Citovat
Veverka Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Já mám origo tištěnou příčurku k autu před i po fejsliftu, ale muselo by se to skenovat. Navíc je to taková ta jen máloříkající omalovánka, která říká, kde je volant, kde jsou dveře, co jsou to kola... Nevím, zda Ti to k něčemu pomůže Mám i tu \"Jak na to\", ale asi tu samou, co máš Ty. Ten náš motor v ní (podle obsahu) není [Edited on 1/10/13 23:58 by Veverka] Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Manuály jsou dostupné v Eshopu a nebo elektronicky ZDE: http://public.servicebox.peugeot.com/ případně ke stažení v PDF... jinde... Citovat
PSK Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Viete mi niekto poradiť? Chcem sa prihlásiť do servis boxu ako súkromná osoba. Samozrejme, že to nie je možné. Ako to robíteV? Vytvoríte fiktívnu opravárensú firmu? ALebo ako? Ďakujemm Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Pro manuály být přihlášena nemusíš a pro ostatní jsi to popsal. Citovat
ferinko2 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Nemusí byť oprávarenská....aj užívateľská s vozovým parkom peugeot a pod. Citovat
PSK Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Nemal som na mysli užívateľskú príručku, ale nejaký podrobný servisný manuál, ako je napr. \"Ako na to, Puegeot 307\" , kde samozrejme motor 1,6 HDI chýba. Ja si robím opravy sám doma (aj výmenu motora), a na internete som našiel iba nejaké nvody na Citroen picaso s mojím motorom. J eto skoro to isté, len nejaké odlišnosti sú predsa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.