Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 1.8 ide na 3 valce

Recommended Posts

Odesláno

nazdar vedeli by ste mi niekto poradit po umytí motora ide na 3 niekedy chytí aj 4 valec okolo indučky fajky vsetko som poriadne vysušil dal som nové sviečky a stále to robý ked sa umýval baterka bola odpojena a este jedna maličkost šoferove el okno ked ide hore tak len po kuskoch budem vdačný za každú radu auto pred tým išlo bez problému už sa 2 dni suší dakujem .

Odesláno

Nachcal si si vody pod zapalovaciu rampu,bezna vec vyber ju a nechaj ju vyschnut niekde v teple jej spodna cast musi byt uplne sucha, okno sa casom spravi samo musi si okno najst koncove polohy,tiez bezna vec po odpojeni baterie

[upravil dne 1/10/13 18:50 od krtek 2]

Odesláno

dakujem za rady doteraz som sa vozil a zlepsilo sa to ide pekne ako má len ked idem do kopca a pridam mu tak začne ho triast okno sa sprvilo :) nemá niekto na predaj origo zapalovač zo 406 a kufroví tapacir sedan ? dakujem

Odesláno

este mám otázku dala by sa tam dorobit digitalna klima a počitač ? kto ma skusenosti alebo by to vedel sprvit ?

post-48947-14109633604643_thumb.jpg

Odesláno

PP ide dorobit dorabalo si ho tu viac clenov ja tiez ,potrebujes Palub pocitac a natahat par kablov ,zalezi aku mas predpripravu ak nemas vobec ako som nemal ja tak ti treba natahat cca 13 kablov tu si to nastuduj do rana mas co robit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...