Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 jak bylo zde psáno na foru dej místo pojistky žárovku a pak hledat Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 koukal jsem na poj 12 je na ní napojen zapalovač cigaret zda nebude závada v něm Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Skus vytiahnut vsetky ziarovky z poarkovaciek, a zapalovac a potom uvidis ci to vyleti. Naspat davaj po jednom. Citovat
Moral3z Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Tak bohužel nic nepomohlo... Ale už nesvítí jen přední pravá parkovačka a zadní pravé světlo = jedna pojistka... po kabelech jsem bohužel nic nenašel, takže asi budu hledat autoelektrikáře... asi je blbost natáhout kabel zleva doprava vzadu i vepředu, že? Citovat
Dejvid123 Odesláno 22. únor 2021 Odesláno 22. únor 2021 Dobrý den U Peugeot 307 mi nesvití pravé zadní světlo a pravé světýlko u SPZ, žárovky jsem vyměnil a pořád nic. Děkuji za radu.. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. únor 2021 Odesláno 22. únor 2021 Kombi/hatchback? Předpokládám facelift? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.