Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nesvití zadní světla peugeot 307Hdi 79kw sw

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,včera jsem zjistil ze mi nesviti zadni svetla na obou stranach.Zkusil jsem vymenit zarovky a nic.Ostatni tj. brzdove,mlhovka,smerove i zpateckove jsou v pohode. Nevedel by nekdo co to muze byt. Dekuji.

Abych nezapomel pojiskky jsem kontroloval,ale sly hodne spatne ven asi zapecene nebo co,takze jsem nektere musel vynechat,proto bych prosil o radu jeslti nekdo neví presne ktere na zadni svetla jsou.Dekuji.

[upravil dne 30/9/13 13:31 od Monti777]

[upravil dne 30/9/13 13:36 od Monti777]

Odesláno

Přesne,to uz jsem zjistil ze kdyby to byla pojistka tak by nesvitili ani predni,takze by to mohla byt objimka zadniho svetla,ale je divne ze leve i prave zadni svetlo a ostatni zarovky v tech zadnich objimkach fuguji normalne jak uz jsem psal.Jsem z toho fakt jelen::nevim

Odesláno

Koblih69 Doufam ze jsi tu mou posledni otazku nevzal nejak spatne,jen se ptam:) Jeste bych se chtel zeptat jestli by se dala sehnat jen ta objimka u tech zadnich svetel popripade jestli by jsi nevedel nejaky vrakac kolem nebo v OV. Protoze v obchode to prodavaj jen cele i se svetlem a to je docela palka za obe:-) Somozrejme jen v pripade pokud by to neslo nejak opravit a byl by problem v te objimce.Díky

Odesláno

Nestahuj kalhoty brod je ještě daleko...

Prostě jen chci vedět jestli je na přívodu napětí. Tím vyloučím, že z přední části jsou konektory napájená a mám jasno, že je to od koenktoru k žárovce. To že nezhasly obe zaráz napovídá, že problém bude oddělený pro každou stranu.

Odesláno

Ok,vyzkousim vsechy kabliky v konektoru,no kdyby byly hipoteticky v pohode a proud by sel do vsech,tak v tom pripade by byla nejspis vadna ta objimka,jestli jsem to pochopil spravne.Myslis ze by pomohlo to poradne vycistit a prostrikat necim na kontakty?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kluci,když to tady pročítám,tak se zaměřte také na zelený (nebo zelenožlutý,už si přesně nepamatuji) kabel vedoucí od zadního světla pod tapecírem na kostru - povolit,stříknout něčím na kontakty,dotáhnout.Tahle kostra mi vyškolila.:papa

Odesláno

Tak dnes jsem měl trochu času se na to podívat a příšel jsem na toto:

- Nesvítí mi přední parkovačky

- Nesvítí mi zadní pravé světlo

Mám prasklou pojistku viz obrázek. Když ji vyměním za novou, praskne znova. Když odpojím zadní světlo, nic se nemění... Všechny žárovky jsem zkontroloval a jsou dobrý. Mám trochu jinak poskládané pojistky než schéma v knížce \"jak na to\" takže si nejsem úplně jistej, která je to pojistka. Ale osvětlení SPZ svítí, což by mělo být ve stejné pojistce. Tak sem z toho jelen. Nenašel jsem, kam vede zem od zadního světla, ale to by v tom případě mělo být jedno, když to světlo odpojím? :myslim

post-41426-14109633995393_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Koukal jsi na příručku na service boxu? Tam jsou pojistky drobet jinak popsaný. Je to tam podle roku. Co jsem koukal na RZ jsou jak poj 12 tak 22 , prave zadní 12, jinak na obr je špatně vidět jaká je špatná.

Guest servisman
Odesláno

přední obě dvě? pravá je spojená se zadním pravým ,a levá parkovačka je třeba spálená

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...