Monti777 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 Zdravím,včera jsem zjistil ze mi nesviti zadni svetla na obou stranach.Zkusil jsem vymenit zarovky a nic.Ostatni tj. brzdove,mlhovka,smerove i zpateckove jsou v pohode. Nevedel by nekdo co to muze byt. Dekuji. Abych nezapomel pojiskky jsem kontroloval,ale sly hodne spatne ven asi zapecene nebo co,takze jsem nektere musel vynechat,proto bych prosil o radu jeslti nekdo neví presne ktere na zadni svetla jsou.Dekuji. [upravil dne 30/9/13 13:31 od Monti777] [upravil dne 30/9/13 13:36 od Monti777] Citovat
ferinko2 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 Určite by ti niekto poradil,keby bolo viac informáci o aute,motore.príp VIN:myslim Citovat
ferinko2 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 Ale to by ti nesvietili ani predné parkovačky! Citovat
Monti777 Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 Přesne,to uz jsem zjistil ze kdyby to byla pojistka tak by nesvitili ani predni,takze by to mohla byt objimka zadniho svetla,ale je divne ze leve i prave zadni svetlo a ostatni zarovky v tech zadnich objimkach fuguji normalne jak uz jsem psal.Jsem z toho fakt jelen: Citovat
Monti777 Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 Zdravím, tazny nemam. Abych upresnil nejdrive mi nesvitilo jedno po 2 dnech jsem jel do garaze a zjistil ze uz nesviti ani druhe,takze najednou se to nestalo. Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 vytáhni konektor ze světla a změř jeslti tam je napětí... Citovat
Monti777 Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 Zkusim to,ale jsem v praci a cas mam az ve stredu. Myslis ze by mohl v tom konektoru byt jen jeden kablik spatny a rovnou na obou stranach? Citovat
Monti777 Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 Koblih69 Doufam ze jsi tu mou posledni otazku nevzal nejak spatne,jen se ptam:) Jeste bych se chtel zeptat jestli by se dala sehnat jen ta objimka u tech zadnich svetel popripade jestli by jsi nevedel nejaky vrakac kolem nebo v OV. Protoze v obchode to prodavaj jen cele i se svetlem a to je docela palka za obe:-) Somozrejme jen v pripade pokud by to neslo nejak opravit a byl by problem v te objimce.Díky Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 Nestahuj kalhoty brod je ještě daleko... Prostě jen chci vedět jestli je na přívodu napětí. Tím vyloučím, že z přední části jsou konektory napájená a mám jasno, že je to od koenktoru k žárovce. To že nezhasly obe zaráz napovídá, že problém bude oddělený pro každou stranu. Citovat
Monti777 Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 Ok,vyzkousim vsechy kabliky v konektoru,no kdyby byly hipoteticky v pohode a proud by sel do vsech,tak v tom pripade by byla nejspis vadna ta objimka,jestli jsem to pochopil spravne.Myslis ze by pomohlo to poradne vycistit a prostrikat necim na kontakty? Citovat
Moral3z Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Vyřešil jsi nějak? Dnes mi přestalo svítit zadní pravý světlo (žárovky jsou ok) Citovat
mccolor Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Kluci,když to tady pročítám,tak se zaměřte také na zelený (nebo zelenožlutý,už si přesně nepamatuji) kabel vedoucí od zadního světla pod tapecírem na kostru - povolit,stříknout něčím na kontakty,dotáhnout.Tahle kostra mi vyškolila. Citovat
Moral3z Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Tak dnes jsem měl trochu času se na to podívat a příšel jsem na toto: - Nesvítí mi přední parkovačky - Nesvítí mi zadní pravé světlo Mám prasklou pojistku viz obrázek. Když ji vyměním za novou, praskne znova. Když odpojím zadní světlo, nic se nemění... Všechny žárovky jsem zkontroloval a jsou dobrý. Mám trochu jinak poskládané pojistky než schéma v knížce \"jak na to\" takže si nejsem úplně jistej, která je to pojistka. Ale osvětlení SPZ svítí, což by mělo být ve stejné pojistce. Tak sem z toho jelen. Nenašel jsem, kam vede zem od zadního světla, ale to by v tom případě mělo být jedno, když to světlo odpojím? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Koukal jsi na příručku na service boxu? Tam jsou pojistky drobet jinak popsaný. Je to tam podle roku. Co jsem koukal na RZ jsou jak poj 12 tak 22 , prave zadní 12, jinak na obr je špatně vidět jaká je špatná. Citovat
Moral3z Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Ta 12... na servicebox mrknu... to fakt vypadá na zem od zadního světla, ale divný ty přední parkovačky... Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 přední obě dvě? pravá je spojená se zadním pravým ,a levá parkovačka je třeba spálená Citovat
Moral3z Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Přední obě právě a dnes jsem je kontroloval a jsou obě v pohodě... jenže když tu pojistku vyměním, tak hned vyletí... takže nejspíš autoelektrikář... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.