Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den ,chtěl jsem se zeptat. Nesvítí mi podsvětlení ovládaní topení.Dnes jsem to měl rozebrané a z venčí žádná žárovka není.máte někdo zkušenosti.Děkuji za radu.Nemám klimatizaci. :(

[upravil dne 30/9/13 12:34 od doktor055]

Odesláno

a čo má byť, že nemáš automatickú klímu, veď je to v podstate to isté aspoň čo sa týka žiaroviek, a aj postup demontáže je ten istý, žiarovky tam určite sú len treba poriadne popozerať

Odesláno
a čo má byť, že nemáš automatickú klímu, veď je to v podstate to isté aspoň čo sa týka žiaroviek, a aj postup demontáže je ten istý, žiarovky tam určite sú len treba poriadne popozerať

Nechci pichat do vosiho hnizda, ale ja tam ty zarovky taky nemam. :o

Odesláno

Tak je tam dej a bude to svítit :aut:D

Každopádně by bylo nejlepší to rozebrat a pořádně na to mrknout. Případně dodat foto, abychom mohli poradit, co a jak ;)

Odesláno

nie som si celkom istý (nebudem si to teraz kvôli tomu rozoberať) ale myslím si, že žiarovky by mali byť \"skryté\" tam ako je to označené na obrázku:

post-20265-14109633597279_thumb.jpg

objímku treba pootočiť a vytiahnúť objímku spolu so žiarovkou, žiarovka sa potom jednoducho vytiahne von a zasunie sa nová a potom samozrejme to celé vrátiš na miesto ako to bolo :papa

[upravil dne 1/10/13 11:47 od 307rg]

Odesláno

Není pánové náhodou také rozdíl v tom o jaký modelový ročník jde? U restylu už v katalogu žádné žárovky nejsou.

Doktor055, dej VIN ať se to nechá zjistit konkrétně pro tvé auto.

Odesláno

Tak to je ještě \"stará\" benzínová 1,4 (2002)

Takže tam máš starý typ panelu (pokud to někdo nebastlil) a žárovky tam určitě máš ;)

[upravil dne 2.10.13 13:18 od MJSytic]

post-2095-1410963360783_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...