Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, soused má 307 Restyl (2006) a nefungujme mu DO. Už jsem to tu před časem řešil a bez výsledku, teď jsem měl trochu času tak jsem to zkoušel znovu, ale znovu bohužel bez výsledku.

- DO přestalo fungovat. Po výmněsně baterie funguje, ale jen když se položi shora na sloupek volantu (a cca 5 cm nad)

- dnes jsem nakódoval znovu oba klíče přes PP2000, jeden s DO a druhý bez DO. Auto startuje tak jsem znovu spároval DO ale výsledek stejný - minimální dosah.

Mám trochu obavu, aby nebyl problém v COMMu. Samotný klíč prodává Číňan za cca 500,- takže to je celkem OK, ale mám obavu aby to pomohlo :myslim

Nějaké nápady?

[upravil dne 29/9/13 16:57 od koblih69]

Odesláno

nepomůžu ti ,ale nějak jsem nepochopil Po výměně baterie funguje, ale jen když se položi shora na sloupek volantu (a cca 5 cm nad) to jak jen tehdy funguje dálkový centrál :myslim-teď odemyká klasicky jenom klíčem?

mám 2006 a vše šlape jak má-poprvé odemknu ze vzdálenosti,že se divím odkud to dokážu odemknout-pak musím chvíli počkat a pak to i zamknu(asi musím počkat kvůli baterce-asi je už slabší)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...