koblih69 Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 Ahoj, soused má 307 Restyl (2006) a nefungujme mu DO. Už jsem to tu před časem řešil a bez výsledku, teď jsem měl trochu času tak jsem to zkoušel znovu, ale znovu bohužel bez výsledku. - DO přestalo fungovat. Po výmněsně baterie funguje, ale jen když se položi shora na sloupek volantu (a cca 5 cm nad) - dnes jsem nakódoval znovu oba klíče přes PP2000, jeden s DO a druhý bez DO. Auto startuje tak jsem znovu spároval DO ale výsledek stejný - minimální dosah. Mám trochu obavu, aby nebyl problém v COMMu. Samotný klíč prodává Číňan za cca 500,- takže to je celkem OK, ale mám obavu aby to pomohlo Nějaké nápady? [upravil dne 29/9/13 16:57 od koblih69] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 jinak com s tim nic nemá, to by byla vadna spise bsi jednotka Citovat
koblih69 Odesláno 29. září 2013 Autor Odesláno 29. září 2013 Myslel jsem, že příjmač je v něm když to funguje jen v jeho blízkosti Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. září 2013 Odesláno 29. září 2013 nepomůžu ti ,ale nějak jsem nepochopil Po výměně baterie funguje, ale jen když se položi shora na sloupek volantu (a cca 5 cm nad) to jak jen tehdy funguje dálkový centrál -teď odemyká klasicky jenom klíčem? mám 2006 a vše šlape jak má-poprvé odemknu ze vzdálenosti,že se divím odkud to dokážu odemknout-pak musím chvíli počkat a pak to i zamknu(asi musím počkat kvůli baterce-asi je už slabší) Citovat
koblih69 Odesláno 29. září 2013 Autor Odesláno 29. září 2013 Zvenku to před DO neodemkne, musí ručně klíčem. Když dá klíček na sloupek volantu tak jde zamknout i odemknout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.