Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to je zralý tak na vyhození ;) To je tak hloubkově vyrezlý, takže to nikdy nebude ono. Pokud nemáš možnost to vyměnit tak vezmi lapovací pastu na ventily (nebo třeba tech silichrom co radil servisman), nasaď ten váleček do vrtačky vnitřek toho třmenu vymaž pastou a jezdi sem tam ;)

Teď koukám, že opravná sada stojí v kelly 500,- takže bych to určitě vyměnil ;)

[upravil dne 29/9/13 21:10 od koblih69]

Odesláno

na vyhození třmenu, nebo válečku? :o

To znamená válečkem ten třmen vybrousit silichromem?

V Kelly jsem viděl jen ty gumičky FRENKIT a nebo sada s pístkem

[upravil dne 29.9.2013 21:14 od mmmb]

Odesláno

Jojo to je ono, po slevě to bude cca 500,- nebo to poptej u Badisáka pod kódem 1359X, pokud máš čas. Já bych to tam zpátky nedával... Můžeš to zkusit zalapovat, ale určitě ne smirkem 100 to by se zadíralo. Pokud bys měl někoho kdo to opatrně stočí na soustruhu tak by to asi bylo nejlepší. Pokud ne tak vrtačka a pasta...

Odesláno

Rozumíš jak jsem to myslel s tou vrtačkou? Udělat třeba z kousku závitové tyče, upnout do vrtačky, utáhnout do toho ten váleček, napatlat vnitřek toho futra, napatlat váleček vrazit to tam, pustit vrtačku a leštit. Po chvilce otřít tu rezavou kaši a znovu dokud to nebude dokonale hladké - obě strany.

Odesláno

Tak se mi to podařilo dát dokupy.

Ale problém s zahříváním kotoučů nezmizel :( zase byly hodně horké.

Když jsem to dával na auto, tak jsem měl problém tam dostat destičky, takže trochu šolíchaly o kotouč, ale říkal jsem si že si to sedne a asi nesedlo. mže být problém v pístku? Když jsem ho tam dával, tak jsem musel dost tlačit, ale oběma palci to šlo. ty vodící pozdra chodí volně. Jak se tedy má vracet ten pístek když sevře brzdu, co ho odtlačí?

Odesláno

Mohl jsem nějak přehodit otočit prachovku? to asi né, že. A ten těsnící kroužek uvnitř je konusový, nebo průřez obdélník? mohl tam nějak špatně sednout?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...