Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji sundat zadní třemen 406 kotouče, asi je zadrhlý montážní šroub ta vložka, byla poškozená prachovka. Teď to visí na brzdové hadičce, které nejdou povolit. originál stojí 770 na jedno kolo, což je hodně.

Když zaškrtím gumovou hadici a ustřihnu trubku, tak bude mi to pořád vytékat, nebo jak to utěsnit než seženu trubku?

Podle čeho tu trubku udělají když je střihnutá?

http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1767765&aid=144830

[upravil dne 29.9.2013 10:29 od mmmb]

Odesláno

Podle SB zjistíš délku,nebo snat ne? Tak podle toho ti udělají novou.

Pokud zaškrtíš hadičku nemělo by nic téct,jestli to chceš 100% tak tu střihlou trubku ještě zahni a rozklepej a už nic nevyteče.

Odesláno

jo ale nedozvěděl jestli se dá sehnat jen ta trubka u kotoučů na nový model. Nebojde použít ta ze starého modelu?

A jak to zabezpečit ať nevytéká kapalina, než v servisu udelají novou.

Odesláno

Kaž zaškrtíš hadici tak ti nic téct nebude. Případně můžeš ohnout tu trubku a tím zaškrtit, ale ne na jízdu. Trubku ti udělá každý vesnický servis a nebo koupíš obdobně dlouhou na jiné auto (favorit, felicia... ), k povolení používám klíč na brzdové trubky. Sice stojí 100,- ale funguje. Pokud to povolit nejde tak to nahřeju tímhle http://dx.com/p/large-butane-iron-melting-torch-3425 a povolím i 15 let starou trubku.

Odesláno

Když nahříháš, tak nahříváš trubku, tu matici, nebo u třmenu?

myslím aby ta matice nezměkla a nezkroutila při otočení.

Ten klíč se liší jen v tom zoubku na konci a to je takový rozdíl? Nebo obětonat jeden oškový a říznout ho?

Odesláno

Jestli jsem to dobře našel podle toho obr. co jsi dal,tak je to složeno ze tří kusů. Položka č.17 a 18 je dlouhá 1131 mm respektive 1130 mm. Cena je za všechny 3 ks těch 776kč.

Položka č.2 jde koupit samostatně a její cena je 332kč a délka je 280 mm,ale to sis zjistil určitě sám.:D

Nezbude než vzít metr a změřit to než to fikneš.

Odesláno

Zkus to pořádně očistit a s citem pobouchej v blízkosti matky u třmenu.Třeba povolí a nebudeš muset nahřívat.

Objednat asi těžko když to nemají rozepsané na víc položek.

Snad zajít se zeptat,jestli to jde. :myslim

Odesláno

Bylo zarezlé to velké pouzdro, prostříkával jsem ho WD a vymlátil kladivem.

Co teď dále, to pozdro stačí osmirkovat, pístek vypadá dobře.

post-14066-14109633526812_thumb.jpg

post-14066-14109633527184_thumb.jpg

Odesláno

Jo trbka je v jednom ohybu odprýsklá černá barva, asi jak se měnili kotouče, tak to stačí jen zamáznout barvou, ne?

To velké pouzdonejde lehce zasunout do té díry třmenu. čím to brousit?

Odesláno

Moje představa prosím o případnou opravu.

1. pístek nechat jen přebrousit rez šmigrlpapírem 100, vyměnit gumičky

2. malé pouzdro nechat, vyměnit gumičky

3. velké pouzro obrousit šmirglpapírem 100 i díru ve třmenu aby šel lehce nasunout, nové gumičky, krajní kovové ochrany nechat.

- ty gumičky frenkit mi přijdou slabší než ATE co tam byly

- co všechno mazat vazelinou? pod všechny pracovky? i u pístku? kolik ji tam nacpat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...